Krisztike

A 12 éves Krisztinél, 2014-ben neuroblastoma áttétes rosszindulatú daganatot állapítottak meg. Közel 100 kemoterápiás kezelés, 20 alkalmas sugárkezelés, őssejt transzplantáció, 100 nap steril elzárás, 1/2 év erős gyógyszeres kezelés, hormonterápia élete végéig és további műtétek.

Még leírni is sok, nemhogy egy törékeny kis tündérkének átélni ezeket a borzalmakat. De Krisztike hihetetlenül erős. A megpróbáltatások ellenére, a Ments Életet Közhasznú Alapítvány támogatásának köszönhetően lovagolni kezdett.

Azóta is ez a legfőbb erő, ami a gyógyulásra ösztönzi őt. Nap mint nap csizmát húz és irány a lovarda, hisz ez az a hely ahol feledni tudja az elmúlt évek szenvedéseit, ahol vágta közben a szabadság mámorító érzése és a felhőtlen boldogság is rátalál. Krisztike esete persze „csak” egy az alapítvány által támogatott több mint 600 súlyos, életet veszélyeztető betegségben szenvedő kis hős története közül. Küldj neki egy biztató üzenetet, jókívánságot!

5 jókívánság

 1. Krisztike! Chloe vagyok 9 éves, én is szeretek lovagolni és énekelni. Imádkozom az egészségedért! Szeretném hogy tudd, sokan gondolunk rád! Légy erős és bátor, mint a lovacskád! Puszi

 2. DRÁGA Kriszti!🥰
  Így kell ezt csinálni!!🤩
  Kívánom Neked, hogy a lovaglás segítségével megtaláld azt az erőt és boldogságot, amire szükséged van betegséged kezeléséhez!💝
  Küldöm mellé az ölelésemet! 🤗
  Bátorság és kitartás Te Hős Tündér!🧚‍♂️

 3. Kedves Kriszti!
  Isten küldött neked egy barátot, aki meggyógyít.
  Isten az, aki munkálja benned mind az akarást, mind a cselekvést az Ő jókedvéből. (Fil.2,13)

Írj egy jókívánságot!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük