TEVÉKENYSÉGEINK

Álomvarázslók

Súlyos életet veszélyeztető betegségben szenvedő vagy abból gyógyuló gyermekek álmait váltjuk valóra „Álomvarázslóink” segítségével.
Mi csak arra kérjük a gyerekeket, hogy álmodjanak, kérjenek valamit, amire igazán vágynak. Csodák igenis léteznek, csak hinni kell benne. 2014 óta több, mint 500 kívánságot teljesítettünk „Álomvarázslóink” segítségével.

Álomiskola

Súlyos életet veszélyeztető betegségben szenvedő vagy abból gyógyuló gyermekek álmait váltjuk valóra „Álomvarázslóink” segítségével. Az „Álomiskola” program célja a súlyosan beteg gyermekek gyógyulásának, felzárkózásának segítése.

Álomkommandó

Súlyos életet veszélyeztető betegségben szenvedő vagy abból gyógyuló gyermekek álmait váltjuk valóra „Álomvarázslóink” segítségével. Az „Álomkommandó” programunk célja, hogy ne csak beteg gyerekeknek, de családjuknak is segítséget tudjunk nyújtani.

Véradás

A vér gyógyszer. Méghozzá egy olyan biológiailag aktív szer, amely jelenlegi tudásunk szerint nem helyettesíthető. Nincs ekvivalens lehetőség, nincs generikus változat.
Napi kb. 8000 egység vörösvérsejt készletre van szükség országosan, a kihívás mindennapos.
Minden civil segítség sokat jelent!

Mesél a színház

A színházi élet „lélekvarázslói”, neves művészei ragadtak kamerát vagy telefont, hogy személyes találkozók híján az interneten kersztül közvetítsék a súlyos betegségből gyógyuló gyerekek felé a mesék varázslatos erejét.