ÍGY SEGÍTHETSZ

Segíts, hogy segíthessünk

A Ments Életet Közhasznú Alapítvány célja, hogy a lehető legtöbb beteg gyermeknek és családjaiknak szerezhessen örömet. Akár egy megvalósult álom, akár a hideg napokra szükséges tűzifa beszerzésével. Ahhoz azonban, hogy segíteni tudjunk, rád is szükségünk van! 

Válj Te is Álomvarázslóvá!

Szeretnél te is egy súlyosan beteg kisgyermek számára egy kis örömöt csempészni a küzdelmes hétköznapokba? Olyan boldog mosolyt varázsolni az arcára, mely nemcsak számára, de számodra is egy felejthetetlen, életre szóló élményt ad?  

A „Váltsd valóra te is egy beteg gyermek álmát” programunk keretében, olyan súlyosan, életet veszélyeztető betegséggel kűzdő gyerekek titkos vágyait, álmait valósíthatod meg, melyekkel egy kis fényt vihetsz a betegség elleni küzdelemben töltött hétköznapokba.

Más, mint a legtöbb alapítvány

Hiszünk abban, hogy az adományozás mindkét fél számára öröm és egyben örök emlék. Éppen ezért alapítványunk lehetőséget nyújt az adományok közvetlen átadására. Az adományozók személyesen találkozhatnak a gyerekekkel, így személyesen élhetik át, mennyire boldogító dolog az ajándékozás. Ígérjük, hogy a pillanat, amikor átadod a gyermeknek az ajándékodat, nem csak az ő számára, számodra is felejthetetlen pillanat marad.

A pandémiás helyzetben a személyes találkozó lehetősége sajnos korlátozott, ám az adományozót ekkor is összekötjük a családdal. Amennyiben Alapítványunk támogatása mellett döntesz, biztos lehetsz benne, hogy minden forint, amiért megdolgoztál, célba ér és jó helyre kerül. 

Támogass, ahogy neked megfelel

Alapítványunkat több formában, magánszemélyként és cégként is támogathatod. De munkánkat akár adód 1%-ának felajánlásával is segítheted. Az egyszeri vagy rendszeres anyagi támogatás mellett pedig Álomvarázslóként tárgyakkal és élményekkel is támogathatod a gyerekeket.

Küldd el hozzánk, mi megtaláljuk a helyét!

Sőt, akár egy megunt társasjáték is sokat segíthet, hiszen rengeteg olyan súlyos, életet veszélyeztető betegségben szenvedő gyermeket ismerünk, aki hasznát tudná venni. Amennyiben van otthon olyan, jó állapotban lévő, hiánytalan társasjátékod, amit már nem használsz és véleményed szerint örömet okozhat kis hőseinknek, úgy küldd el azt a postacímünkre:  

Ments Életet Közhasznú Alapítvány – 1146 Budapest, Francia út 57/c. 

Így segíthetsz

Amennyiben te is támogatni szeretnéd alapítványunk munkáját és a beteg gyermekeket, megteheted az alábbi módon: 

Támogass minket átutalással

Bankszámlaszám:
10702019-67010941-51100005

Kedvezményezett:
Ments Életet Közhasznú Alapítvány

Támogass minket adód 1%-ával

Ajánld fel adód 1 %-át alapítványunknak és mi gondoskodunk róla, hogy minden forintja nemes célt szolgáljon.

Támogass minket pénzadománnyal

Támogass minket egyszeri vagy rendszeres pénzadományoddal, melyet könnyedén bankkártyával ki tudsz fizetni.

Támogass minket jótékonysági eseménnyel

Jótékonysági céllal sport­eseményt, mesemondást vagy egyéb eseményt szervezhetsz alapítványunk javára.

Segítő kéz

Támogasd hosszantartó súlyos betegségben szenvedő gyerekek családját élel­­mi­szer­­cso­ma­g­ok­kal.