1% neked – 1 álom neki

Adószám: 18284500-1-43

Május 20-ig adód 1%-ának felajánlásával is segíthetsz az álmok valóra váltásában. Ez nem tűnik nagy összegnek, de ne feledd: sok kicsi sokra megy! Ami neked „csak” 4000 Ft, az a több száz, több ezer Álomvarázsló önzetlen támogatása révén több száz, több ezer megvalósult álommá válhat.

Nyomtasd ki az EGYSZA lapunkat és mellékeld az adóbevallásodhoz, vagy küldd el a Ments Életet Közhasznú Alapítvány nevét és adószámát (18284500-1-43) a könyvelődnek, aki elintézi helyetted a papírmunkát.

Hogyan támogathatsz minket adód 1%-ával,
lépésről lépésre?

  • Amennyiben rendelkezel ügyfélkapu regisztrációval, akkor a Nemzeti Adó és Vámhivatal E-SZJA oldalán keresztül egyszerűen kitöltheted az adó 1%-áról rendelkező nyilatkozatot! 
  • A kedvezményezett adószáma rovatba írd be a 18284500-1-43 adószámot. Ilyen módon május 20-ig támogathatod a Ments Életet Közhasznú Alapítvány munkáját.
  • Ha nem rendelkezel Ügyfélkapu regisztrációval, az adóbevallási tervezet postázását március 16-ig kérheted. Ezután az időpont után az igényt már csak személyesen a NAV ügyfélszolgálatain nyújthatod be. Ne feledd, hogy az adóbevallásod mellett adód 1+1%-áról is rendelkezhet. Ezzel az általad kiválasztott civil szervezetet és egyházat támogathatod.
  • Ebben az adóbevallással együtt érkezett EGYSZA lap lesz segítségedre. Ezt kitöltve díjmentesen, május 20.-ig visszaküldheted. Az EGYSZA lap a NAV oldaláról PDF formátumban is letölthető és nyomtatható.
  • Ezt önállóan lezárt, adóazonosító jellel ellátott postai borítékban (amelyet a ragasztást keresztezve aláírni szükséges) a postán vagy a NAV ügyfélszolgálatain személyesen is leadhatod.

Amennyiben az adóbevallás leadásakor nem rendelkeztél a jövedelemadó egy százalékáról, ezt május 20-ig utólag is megteheted.

Köszönjük, hogy adód 1%-ával munkánkat,
ezáltal pedig a beteg gyermekek gyógyulását segíted!