VÁLTSD VALÓRA TE IS EGY BETEG GYEREK ÁLMÁT!

Varázslat

A „Váltsd valóra te is egy beteg gyermek álmát!” programunk keretein belül súlyos, életet veszélyeztető betegségben szenvedő, vagy abból gyógyuló gyerekek titkos vágyait, álmait igyekszünk valóra váltani, támogatók segítségével. Egyszerűen arra kérjük őket, álmodjanak. Kérjenek valamit, amire igazán vágynak, de ne a szüleiktől, hanem a világtól. Mert ez a világ igenis jó. Csodálatos tud lenni, csak hinni kell benne. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy 2014 óta már több mint 800 kívánságot teljesítettünk „Álomvarázslóink” segítségével.

Akiknek segíteni tudsz

Súlyos, életet veszélyeztető betegségben szenvedő, vagy abból felépült gyerekeknek (21 éves korig)

3 éves kor alatt kizárólag a beteg gyermek érdekét szolgáló álmot áll módunkban teljesíteni, például egy babakocsi, egy autós gyerekülés, vagy egyéb, tárgyi segítség formájában.

Varázsolj Te is mosolyt egy súlyosan beteg gyermek arcára!

A segítség folyamata

  • Facebook oldalunkon mindig feltüntetjük a programunkba bekerült beteg gyermekek történetét és a megvalósításra váró álmaikat. Ha találsz olyan történetet, álmot, mely közel áll hozzád, vagy megérinti a lelkedet, nincs más dolgod, mint alapítványunkkal felvenni a kapcsolatot az álom megvalósítás részleteivel kapcsolatban.
  • Alapítványunk évente több rendezvényt is szervez. Az egyik legnagyobb az évente megtartott domonyvölgyi „Váltsd valóra te is egy beteg gyermek álmát” nap. Ezen az eseményünkön rengeteg súlyosan beteg kisgyermek álmát váltják valóra alapítványunk támogatói.
  • Alapítványunk bármilyen segítséget nagy szeretettel fogad. Programjait és az álmok megvalósulását anyagi úton is segítheted. De önkéntesek jelentkezését is szívesen várjuk nagyobb rendezvényeink lebonyolítására, illetve egyes álmok megvalósítására.

Szeretnéd, ha a Te álmod válna valóra?

Levél

Küldd el rövid történetedet, zárójelentésedet és álmodat egy fényképpel mellékelve az info@mentseletet.hu email címre. Minden beérkező kívánság alapítványunk kuratóriuma és orvosszakértője elé kerül és ők bírálják el a programba való felvételt. Ha a beküldött kérvény megfelel a program kritériumainak, akkor kollégánk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot a további részletek miatt.

Kérdőív

Második lépésként egy kérdőívet fogunk nektek küldeni, amelyet kitöltve vissza kell juttatnotok alapítványunk számára.

Kampány

Ezután az álom felkerül a Facebook oldalunkra. Igyekszünk minden álmot minél több Álomvarázslóhoz eljuttatni, hogy minél előbb találjunk valakit, aki megvalósítja.

Türelem

Igyekszünk minden álmot minél előbb megvalósítani, de szeretnénk a szülők és a gyermekek figyelmét is felhívni, hogy a türelem rózsát terem. Minél bonyolultabb vagy nagyobb volumenű egy kívánság, annál nehezebb rá adományozót találni. Amint jelentkezik egy adományozó az álom megvalósítására, felvesszük a kapcsolatot a beteg gyermek családjával és megbeszéljük az ünnepélyes átadás, vagy a csomagküldés részleteit.