Jázmin

Jázmin élete 7 évvel ezelőtt kezdődött. Az ő sorsa egy valódi akadálypálya. Nem tud ülni, állni, járni, ezért egész nap a babahordozóban ül. Jázminkát az anyukája magára hagyta, de a nagymamája már első pillantásra beleszeretett, így ő vette magához, ő neveli. Nem volt nehéz megszeretni, hisz már kisbabaként is gyönyörű kislány volt. Ahogy azonban telt-múlt az idő, a sors ahelyett, hogy jutalmazta volna őket, még több szerencsétlenséggel sújtotta.

A nagymama (aki anyja helyett is anyja) háza leégett, és odalett mindenük, amit 40 év alatt felépítettek. A vagyon és a közös emlékek, minden egy szempillantás alatt a tűz martalékává vált, ezért egy szociális lakásba kényszerültek, ahol a mai napig ketten laknak.

Mindketten erősek, úgyhogy folytatták tovább. Nap, nap után. A mama mindenről lemondott, hogy a kislánynak meglegyen az új ruhája, gyógyszere. Hiszen az mégsem lehet, hogy egy ilyen szép kislány, mint Jázminka, régi ruhákban járjon!

Jázminnak egy speciális székre lett volna szüksége, ami rendkívül drága volt. Hiába tett meg mindent a mama, esély sem volt rá, hogy megszerezze az imádott “gyermekének”. Egy olyan széket szeretett volna, amivel a kislány állni tud, hiszen még soha nem tapasztalta meg, milyen érzés ez.

Állni. Olyan hétköznapi dolognak számít, mégis valaki számára ez maga a karácsonyi csoda. A mamának is erre volt szüksége: egy igazi karácsonyi csodára. Mi magunk sem hittük volna (csak reméltük), hogy sikerülhet összegyűjteni azt a sok pénzt. De rendszeres Álomvarázslóinknak köszönhetően ez az álom is valóra vált. Te, a családod, rokonaid és barátaid most jókívánságokkal, rövid videó üzenettel adhattok erőt Jázminkának és Mamájának a nehézségek leküzdéséhez.

5 jókívánság

 1. Kedves Jázmin! Annyira csodálatos vagy! (és persze a nagyid is) Gyönyörű kislány vagy, gyönyörű lélekkel és bár beszélni nem tudsz, mégis többet „mondasz” mindennél! Kívánom, hogy forduljon minden perces legalább egy kicsivel jobbra. Nagyon szeretnék neked segíteni, pár apró dologgal. Sajnos nem vagyunk tehetősek, nekem is van kettő pici gyermekem és tavaly majdnem meghalt a párom is, de ha bármi létfontosságúval (tartós élelmiszer, tisztítószer, játék) tudunk segíteni, akkor nagyom szívesen segítünk! Légy mindig ilyen csodás!

 2. Kedves Jázmin és mamája!

  Nagyon boldog karácsonyt kívánunk nektek!!!!!A mamának sok erőt és kitartást!
  Kivanom hogy minden nap könnyebb legyen számotokra!Igazi harcosok vagytok!Legyen békés boldog az ünnep nektek!
  Boldog karacsonyt🎄🎄🎄🎄🎄

 3. Drága Jázmin és Nagymama!🥰
  Küldöm a jó kívánságaimat és szerető ölelésemet. 🤗🤗💝💝
  Csodálatos amit együttesen tesztek🥰!💕

 4. Kedves Jázmin!

  Te egy Földre szállt Angyal vagy, aki gyönyörű mosolyoddal, csillogó szemeiddel, szép, tiszta, ártatlan tekinteteddel, az igaz szeretetet testesíted meg, ezáltal teszed szebbé és élhetőbbé a világot, viszel boldogságot Nagymamád életébe! Áldjon meg az Isten!

  Szeretettel Alexandra

Írj egy jókívánságot!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük