Hanna és Áron

Hanna 8 éves mosolygós kis angyal. 1,5 évesen medulloblasztómát (kisagydaganat) diagnosztizáltak nála. 4 kemoterápiás kezelésen esett át, majd egy őssejt transzplantáció következett. Végtelen türelemmel csinálta végig az összes kezelését ez a tündéri kislány. Egy igazi dorombolós kiscica. 🙂 3 éves korában indult el először egyedül, szülei sírva tapsoltak neki. Imád szaladgálni, ugrálni, babázni, néha még lovagolni is eljár.

A sors néha nagyon kegyetlen tud lenni. Még leírni is nehéz azt a történetet, mikor mindkét ikertestvérnél agydaganatot találnak az orvosok.

Áront 2019 augusztusában, 6 évesen operálták először kisagy rosszindulatú daganattal. Ezt 9 kemoterápiás kezelés és őssejt transzplantáció követte. Fantasztikus erővel, fegyelemmel csinálta végig ezt a kemény 8 hónapot. Boldogan kezdte meg az 1. osztályt és a vakáció is sok-sok szuper programmal telt, még vízilabda táborba is el tudott menni. Sajnos idén augusztusban egy kontroll MR-t követően derült ki, hogy az agydaganat kiújult. Áronra ismét műtét és hosszú kezelések sorozata vár.

Kis hőseinket szerető anyukájuk odaadóan gondozza és őszintén hisz benne, hogy előbb-utóbb túl lesznek a betegségeken és boldogan élhetik majd mindennapjaikat. Hogy Hannának és Áronnak könnyebb legyen elviselni az otthon és a kórházban töltött időt a barátok jelenléte nélkül, kérünk segíts nekik egy-egy biztató videóüzenettel, jókívánsággal.

7 jókívánság

 1. Kedves Hanna ès Àron!🤗

  Szìvből kìvànok Nektek mielőbbi gyògyulàst! Sok sikert ès jò egèszsèget az èletben!
  Valamint nagyon-nagyon boldog karàcsonyt kìvànok Nektek ès Csalàdotoknak!
  🎁💝🎄

  1. Kedves Marianna,

   Nagyon szëpen köszönjük!
   Kellemes Ünnepeket, jó egészséget és Boldog Új Évet kívánunk ❤

 2. Drága Hanna és Áron! Szeretettel gondolunk Rátok és mielőbbi gyógyulást kívánunk! Legyen vidám, boldog Karácsonyi Ünnepetek Nektek és a családotoknak! 🎄💝

 3. Kedvesem!💞

  Kitartást és erőt kívánok Nektek.
  Tudnotok kell, hogy Ti hősök vagytok és küzdjetek bátor hősökként. 💖💖
  Küldöm az ölelésem Nektek és a családotoknak🤗🤗.

 4. Drága kis Hanna, drága Áron! Kívánom,h mielőbbi teljes gyógyulást adjon a jó Isten! Ti igazi CSODÁK vagytok! Igazi kis HŐSÖK! Édesanyátoknak is hitet,erőt,kitartást kívánok! Tudom,milyen nehéz ez……..Küldök szeretetet,hitet,és egy nagy ölelést nektek! 🙏❤️🙏❤️

Írj egy jókívánságot!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük