Zsombor (11 éves)

Szeretnénk veletek megosztani, milyen öröm érte alapítványunkat. Egy jó szándék újabb jó szándékot, ötletet szül és máris további álmok válhatnak valóra!

Egy nagyon kedves három gyermekes családról szeretnék írni nektek, akik kitaláltak egy csodás kezdeményezést. A 25. házassági évfordulójukat ünnepelték a közelmúltban és miután megköszönték barátaiknak a sok közös élményt, azt kérték tőlük, hogy ne hozzanak ajándékot. Helyette ajándékozzanak közösen, lepjenek meg egy kisgyermeket, akinek együtt lesznek az Álomvarázslói.

Természetesen mindenki szívesen fogadta a házaspár kezdeményezését, össze is gyűlt egy gyermek álmára való összeg és teljesülhetett is a kívánság. Álomvarázslóink, Andi és férje saját maga vitte el az ajándékot a kisfiúnak, aki már az ajtóban izgatottan és boldogan várta őket. Ez a találkozás, nem csak a kisfiúnak, hanem Andiéknak is életre szóló élményt jelentett, olyannyira, hogy hamarosan szeretnének egy újabb álmot valóra váltani.

Nagyon köszönjük Andiéknak és barátaiknak, hogy ezzel a fantasztikus kezdeményezéssel ilyen nagy örömöt és boldogságot okoztak egy súlyos betegséggel küzdő kis Hősnek, aki annyi szenvedés után, azóta már hisz a csodákban is! Alapítványunk munkájának legszebb történetei ezek és öröm számunkra, hogy ilyen sok jó szándékú, melegszívű és segíteni szándékozó emberrel kerülhetünk kapcsolatba, sok esetben barátságba is.

Köszönjük nektek, kedves Álomvarázslók hogy vagytok nekünk, a gyermekeknek és hogy mindig számíthatunk Rátok!