Zsófi (4 éves)

Zsófi 4 éves, tavaly nyáron többször volt lázas, amit más egyéb tünet nem kísért. Szülei orvoshoz vitték, a vérvizsgálat eredménye miatt tovább küldték a kórházba, ahol kiderült, hogy leukémiája van.
A kezelés első felét nehezen viselte a kislány és azt is, hogy sokat kellett a kórházban tartózkodnia. Az intenzív terápia alatt nagyon ügyesen hozzászokott a kezeléssel járó kellemetlenségekhez. Zsófi tavasszal már kimehetett a szabadba és mivel nagyon mozgékony kislány, nagyon szeretett volna egy biciklit. Hálásan köszönjük Gergőnek, hogy valóra váltotta Zsófi álmát, hiszen a bicajozás nem csak örömmel tölti el őt, de kicsit erősödni is fog az izomzata. 🙂
Anyukája írt nekünk:
“Kedves Ments Életet Alapítvány!
Nagyon szépen köszönjük a mi Álomvarázslónknak, hogy ilyen gyorsan teljesítette Zsófi álmát. Megérkezett a kisbicikli, amit nagy örömmel azonnal ki is próbált és azóta is nagyon ügyesen használja. Ráadásként kapott még egy színben hozzá illő bukósisakot és még egy kis csengőt is. Reméljük, hogy hamarosan annyira megerősödik, hogy a pótkerekek nélkül megtanul rajta biciklizni. Köszönjük a sok jókívánságot és kedvességet is!
Üdvözlettel: Anikó”