Zsanett (8 éves)

Zsanettet 2017 márciusa óta kezelik rosszindulatú agytörzsi daganattal Mai napig kemoterápiás gyógyszereket szed, 41 sugárkezelésen van túl. Idén 11 sugárkezelést kapott, szép hosszú vörös haja kihullott, járni is csak nehezen tud. Szülei nehéz anyagi körülmények között élnek, ezt csak bonyolítja, hogy Kecskemétről kell feljárniuk Budapestre a kezelések idején. Zsanika gyakran néz a tv-ben meséket, a kedvence a Mása és a medve mese. Álma, hogy ezzel a mesével kapcsolatos játékai legyenek és ezeket gyűjtené.

Az alapítvány ötlete alapján gyűjtést kezdeményeztünk, hogy minél több játékot kaphasson. A 2018. július 15.-ig érkezett játékokat és egyéb beérkező Mása és a Medve tárgyakat elvittük Zsanettnek.

Kedves Álomvarázslók, nélkületek ilyen nagy mennyiségű játékkal nem lephettük volna meg Zsanettet. Köszönjük nagylelkű felajánlását Nagy Katalinnak, Rosta Barbarának, a Katona családnak, Adonyi Adriennek, Horváth Istvánnak, Ke

Zsanett édesanyja írt is pár sort, hogy megköszönhesse az Álomvarázslóknak ezt a csodálatos összefogását:

„Nagyon szépen köszönjük a sok szép ajándékot. Zsanika örült neki nagyon. Játszunk is és nézzük is a meséket. Igaz a képeken ez azért nem látszik annyira, mert jelen pillanatban nagyon gyenge. De majd erőre fog kapni és akkor reggeltől estig játszani fog és meséket nézni. Szép napot kívánok mindenkinek!”