Zénó (1,5 éves)

Zénó mindössze 4 hónapos volt, amikor orvosai Langerhans-sejtes hisztiocitózist diagnosztizáltak nála. A család sok időt tölt kórházban, ahol Zénó beleszeretett egy elektromos kisautóba. Ez az egyetlen ok amiért nem retteg a kórházba járástól. Álma egy Ford Ranger Wildtrak 4×4-es elektromos kisautó volt, amivel otthon is sokat tudna játszani. Köszönjük Jánki Tamásnak, hogy valóra váltotta Zénó álmát!

Zénó édesanyja írt nekünk egy rövid köszönőlevelet:

„Kedves Ments Életet Közhasznú Alapítvány!

Ezúton szeretnénk megköszönni a Ments Életet Alapítványnak és Önökön keresztül a mi Álomvarázslónknak, Jánki Tamásnak, hogy Zénó nagy álma valóra válhatott. Tegnap megérkezett az elektromos kisautó, amit Zénó és testvére, Marcell egész nap izgatottan várt. A hatalmas dobozt a futár bácsi hozta el Zénónak, majd nem sokkal később megérkezett hozzánk a „kedves bácsi” is – ahogy nagyobbik fiam elnevezte -, Tamás. Külön szeretnénk megköszönni Tamásnak, hogy meglátogatott minket és személyesen is megismerhettük.

A piros terepjáró minden várakozásunkat felülmúlta. A fiúk izgatottan várták, hogy beleülhessenek. Zénó egyből felfedezte a beépített LCD kijelzőt, melyet ügyesen kezelt, boldogan választott a különböző zenék közül. Természetesen a legnagyobb öröm az volt, amikor a szabadban végre elindult az autó, melyet egyelőre Apa a szülői távirányítóval irányított. Miután az autót leparkoltuk, Zénó játékokkal töltötte meg a csomagtartót, aminek szintén úgy tudott örülni, hogy nevetéstől volt hangos a ház. Azt gondolom, a fiaimat ez az autó hosszú évekig kiszolgálja majd, és mindig örömmel megyünk ki a szabadba játszani.

Nagyon örülünk és hálásak vagyunk, hogy léteznek Álomvarázslók, akik nemcsak a gyermekek boldogságáért tudnak tenni azáltal, hogy teljesítik az álmukat, hanem az egész családnak adnak reményt, kitartást, erőt. Ezt azért tudom mondani, mert tegnap láttuk, ahogy a kisfiúnkat teljesen elvarázsolta az ajándék, ragyogott a boldogságtól – egy szülő ezekért a pillanatokért hálás, ebből merít erőt.

Köszönjük! Zénó és Családja”