Xavér (7 éves)

Édesanyja írta le történetét:

„Xavér kisfiam hét éves. Három hónapos koráig boldog kisbabaként élte az életét, amikor a kötelező oltás előtt egy nappal agyhártyagyulladást kapott. Három évvel később az első betegség után rehabilitációra készültünk, amikor aluszékonnyá vált, ismét agyhártyagyulladása lett. Minden fejlődés, amit addig elértünk odaveszett. Kómában, majd éber kómában volt, gépi lélegeztetés, kanül, hasi szonda vált szükségessé. Miután hazajöhettünk úgy döntöttünk, hogy új lehetőségeket keresünk, így találtuk meg a soproni Neurorehabilitációt, ahol a kezelés után egy hónappal már teljesen máshogy reagált a környezetére. Bár nem beszél, nem mozog, viszont jelzéseket ad, felkelthető a figyelme, nézelődik. Felismeri a családtagokat és örökké mosolyog.

A gégekanül miatt este pulzoximétert használunk, ez méri a vér oxigén szintjét, pulzusát, hiszen gyermekünk nem tud jelezni, ha baj van. Évek óta az intenzív osztályról kölcsönkapott eszközt használjuk, a miénk meghibásodott.”

Ebben kértük a segítségeteket, ami gyorsan érkezett a Holman J.T.D.Kft. részéről, melynek társtulajdonosa Holman Dávid válogatott labdarúgó. Hálásan köszönjük a segítségeteket!

Szeretnénk megköszönni az Alapítványnak, hogy lehetőséget adtatok nekünk. Körültekintően, a gyermekünk állapotát figyelembe véve választottátok meg a szükséges eszközt. Túlzás nélkül írjuk, hihetetlenek vagytok! Nagyon szépen köszönjük az Álomvarázslónknak, hogy teljesítette a kívánságunkat, hatalmas csodaként éljük meg, hogy ennyire rövid idő alatt valóra váltottad a mi álmunkat. Köszönjük a Csoporttagoknak a sok-sok kedves szót, jókívánságokat! Csodálatos érzés ehhez a közösséghez tartozni! Egyelőre még a szavakat sem találjuk, köszönjük Nektek!

Szeretettel, Xavér családja”