Vivien (3 éves)

Mint mikor a mesében a szegény hős elfelezi az utolsó falat kenyerét…

Valahogy olyan volt ez a mostani akciónk is a #sztárüzenet segítőkész művészeivel, hiszen dacolva minden nehézséggel, ami a szórakoztatás világában dolgozókat sújtotta, a segíteni kész hírességek jöttek és igazi „Álomvarázslók” módjára valóra váltották a betegségéből lábadozó kicsi Vivien álmát.

A Sztárüzenet platformján elérhető művészek nemcsak azzal okoznak örömet, mikor egy-egy személyre szóló videót készítenek, de ahogy most is tették többen, a szolgáltatásból szerzett gázsijukat (vagy annak egy részét) az alapítvány támogatására ajánlották, így teljesülhetett most ez az álom, amit bizonyára még sok másik követ majd. Engedjétek meg, hogy név szerint is megemlítsük őket: Volosinovszki György színész- énekes, Tihanyi Tóth Csaba színész, Haagen Imre színész, Cozombolis Leonidász Péter zenész, Csonka András színész, Gazdag Tibor színész, Nagy Sándor színész énekes, Meggyes Csabi énekes

A mindannyiunk szívét megdobogtató kicsi hősről és a vele együtt töltött felejthetetlen napról részletesen ír az alábbi cikk. Mindenkinek aki egy icipicit is segített óriási köszönettel tartozunk, de leginkább Viviennek köszönjük, hogy szívmelengető kis ragyogásával itt van a világnak, és újra meg újra emlékeztet minket arra, hogy „Adni jó!” Részletes beszámoló itt.

Vivien anyukája is írt nekünk:

„Kedves Álomvarázslók és Alapítvány!

Nagyon szépen köszönjük a játszótornyot. Nagy élmény volt, hogy személyesen hozták el nekünk az Álomvarázslók és még az összeszerelésben is segítettek. Vivien és testvére Janka azóta is nagy boldogsággal játszanak, hintáznak, homokoznak, csúszdáznak vele. Köszönettel: Vivien édesanyja”