Virág (16 éves)

Virágnál Hodgkin lymphomát diagnosztizáltak orvosai. Ő a család lelke, nagyon érzékeny lány, aki nagyon figyel a körülötte lévő emberekre. Virág még betegsége diagnosztizálása előtt kinézett magának egy ágyat, melyet nagyon szeretett volna megkapni. (Sajnos a folyton felmerülő kezelési költségek miatt szülei nem tehették meg, hogy megvegyék neki.) Köszönjük Nyirán Balázsnak, hogy valóra váltotta Virág álmát és Petromán Csabának, hogy eljuttatta neki.

Virág anyukája írt nekünk pár sort, amit szeretnénk megosztani veletek:

„ Mikor tegnap hazaértünk Virággal a kórházból, hatalmas meglepetés fogadta. Szobájában várta új ágya, melyet a Ti szeretetenergiátok, figyelmességetek, emberségetek által kaphatott meg. Kimondhatatlan öröm volt számára. Nehezen tudott megszólalni, erre nem számított. Mikor elmondtuk hogy ez egy idegen ember ajándéka, aki ismeretlenül is örömet szeretett volna számára szerezni, az első kérdése ez volt: „Mi kinek adhatunk ajándékot hogy más is boldog legyen? Kinek köszönhetjük meg?” Gondosan elcsomagolt Barbie babái egy részét már elvitte a kórház játszószobájába, most azt mondja ajándékozzuk el a Barbie házat, autót, állatkereskedést, hogy ő is örömet szerezhessen. Büszkék vagyunk rá, gyönyörű lelke van!!!

Hálás szívvel köszönjük Virág nevében, hogy éltek a világban. Ti kiknek mindennapi saját problémái mellett ismeretlenül is fontos lehet valaki, akit megajándékozhattok az örömmel. Köszönjük az Álomvarázslónak Nyirán Balázsnak, aki valóra váltotta Virág álmát.

„A jóság nem tudni honnan jön. Egyszerűen itt van és a lelkünk küszöbén mosolyog. Nem védekezhetünk ellene akármennyire észrevétlen. Vagy éppen azért kell beengednünk őt, eleinte hitetlenül, csodálkozva, végül a világ harsányan tetszelgő dolgainál jobban megszeretjük őt.”

Köszönettel: Virág és családja