Victoria (16 éves)

Vicki fél éves korában orvosai cisztás fibrózist diagnosztizáltak. 2013-ban orvosai tüdő transzplantációt javasoltak, szeptemberben végre is hajtották a műtétet. Szerencsére már jól van, havonta jár kontrollra. Victoria álma egy Huawei Mate 20 Lite mobiltelefon volt, ami nagy hasznára lesz kórházi tartózkodásai során. A készüléken keresztül barátaival is tudja tartani a kapcsolatot, tud játszani, internetezni és videókat is nézni. Köszönjük Jánki Tamásnak, hogy Victoria álmát is valóra váltotta!

Kedves Álomvarázslók!

Ezúton szeretnék köszönetet mondani mindenkinek aki részt vett a lányom kívánságának teljesítésében. Réfi Oszkó Ildikónak, aki szívvel lélekkel tanította Victoriát amikor nagyon súlyos állapotban volt és hosszú ideig a kórházban tartózkodtunk. Az alapítvány minden dolgozójának, akik szívükön viselik minden beteg gyermek sorsát, és szeretnék azt jobbá tenni. Szeretnék óriási köszönetet mondani Tamásnak, aki teljesen önzetlenül váltotta valóra Victoria álmát! És mindezt olyan természetesen tette… Egy bevásárló központban került sor az átadásra. Vicki nagyon nagy izgalommal várta a találkozást, már napokkal azelőtt csak az új telefonjáról beszélt. A meghatottságtól remegő hangon, és az izgatottságtól remegő kézzel vette át Tamástól a hőn áhított ajándékot.

Nehéz volt szavakat találni, a „köszönöm” igen üres frázisnak tűnik egy ilyen helyzetben. Minden gondolatom az volt, hogy hogyan tudnánk ezt meghálálni Tamásnak, és az egész alapítványnak. Aztán rá kellett jönnünk, hogy nem várnak érte semmit, nekik az a pillanat mindennel felér mikor látják, hogy egy beteg gyereknek boldogság tükröződik vissza a szeméből. Ez a boldogság az ő szemükből is visszatükröződik ezekben a pillanatokban.

Azt hiszem hálát kell adnunk a jó Istennek, hogy ebben a mai anyagias és rohanó világban vannak még emberek, akik tudnak adni minden érdek és viszont szolgáltatás nélkül. Áldás legyen a munkájukon és azt kívánom, hogy még nagyon sok gyermek álmát tudják valóra váltani, hogy minél több család élhesse át ezt a csodát!

Köszönjük „álomvarázslók”!

Victoria és családja nevében minden jót, sikeres éveket kívánunk minden Álomvarázslónak!