Tivadar (9 éves)

Tivadarnál 2016 december elején T-sejtes lymphoblastos lymphomát diagnosztizáltak nála orvosai. Azonnal elkezdődtek kemoterápiás kezelései. Állapota azóta jelentősen javult, tavaly szeptemberben már az iskolát is elkezdhette. Álma egy új quad volt, amivel a telkük közelében lévő quadpályán a többi motorossal együtt mehetne. Köszönjük Sebastiennek és Sípos Zoltánnak, hogy valóra váltották Tivi álmát!

Sípos Zoltán és Sebastien írt nekünk egy levelet az ajándék átadásáról:

„Sokan azt hiszik, mi, Álomvarázslók adunk ajándékot a gyermekeknek, de a valóságban az, amit tőlük kapunk, ezerszer fényesebb annál az apróságnál, amit mi viszünk nekik. Tivadar igazi energiabomba, és alig bírtuk kivárni, hogy megpillantsa a quadot, amelyre annyira vágyott. Aznap helyezték üzembe, a lakásukhoz szállítottuk, és a kocsik mögé bújva vártuk, hogy hazaérjen az iskolából, mert ő semmit sem tudott arról, mivel készülünk ma neki. Amikor kilépett a kapun, és meglátta a méregzöld járgányt, néhány másodpercig nem is értette, mit keres az út közepén az utcájukban.

Két évet töltött a közösségtől távol egy súlyos betegséggel küzdve, mégis annyi energiát és örömöt ritkán látni, amennyivel ő rendelkezik. Volt azonban még valami, amit ritkán látok a kilenc éveseknél: sok alázat. Talán a családja, talán a kórház tanította rá, de meghajolva, kezeit összekulcsolva köszönte meg, hogy megvalósult az álma. Ez a gesztus annyira váratlan és olyan mélyről jövő volt, hogy sosem felejtjük el.”

Tivadar édesanyja nagyon hálás volt Álomvarázslóinak, ezt a levelet küldte nekünk:

„Tisztelt Ments Életet Közhasznú Alapítvány! Kedves Álomvarázslók!

Ezúton szeretnénk megköszönni, hogy Tivadar álmát teljesítették. Egy quadot szeretett volna, amit Önöknek köszönhetően megkapott. Ez egy olyan álma volt, amit mi nem tudtunk volna teljesíteni. Most, hogy vége az iskolának, folyamatosan használja. Mikor ezt a levelet írom, most is a köröket rója az udvaron. Még egyszer köszönjük, hogy fiúnkat ilyen boldoggá tették! Régen láttunk ilyen felhőtlen boldogságot az arcán!

Köszönettel: Tivi és édesanyja”