Balázs (5 éves)

Ismét valóra válhatott egy beteg gyermek álma a CBA és a Príma üzletek vásárlóinak jóvoltából.

Az 5 éves Balázs már három éve küzd a leukémia ellen. Nemrégiben transzplantálták is. Az életvidám, eleven kisfiú leghőbb vágya egy kerti játszótér volt. Az álmot a CBA és a Prima üzletekben elhelyezett adománygyűjtő urnákban összegyűlt pénzből és a kasszákhoz kihelyezett adománygyújtő jegyekből befolyt összegből váltottuk valóra.

Az anyuka köszönete itt olvasható:

„Kedves Ments Életet Alapítvány, kedves CBA vásárlók! Nagy, nagy hála van a szívünkben, hogy teljesítették gyermekünk Bazsika kívánságát. Régi nagy álma vált valóra, hogy saját játszótere legyen.

Bazsikánk már egyszer kigyógyult a leukémiából, de sajnos tavaly novemberben kiderült, hogy visszaesett. Mikor kiderült már akkor tudtuk, hogy újabb nehéz hónapok várnak ránk. Tudtuk, ha hazajövünk a kórházból nem mehetünk közösségbe, játszótérre, a fertőzésveszély miatt. A kisfiam nagyon szeret kint lenni, hintázni, szaladgálni. Többször is kérte már tőlünk a hintát. Ezt az óriási örömöt most megkapta…

Felhőtlen nagy szeretetben játszanak kint a testvérével, hintán, csúszdán, mászókán, és nagyokat homokoznak együtt. Óriási örömet szereztek Bazsinak az álom megvalósításával.

Igazán boldog gyerekként tud gyógyulni, mozogni a szabadban. Hála az alapítványnak és a sok jó embernek akik támogatják ezt az alapítványt! Hálás köszönetünk mindazoknak akik segítettek Bazsikánk álmát megvalósítani.”