Tamás (15 éves)

2017 decemberében Burkitt-lymphomát diagnosztizáltak nála. Áprilisra úgy tűnt sikeresek voltak kezelései, azonban egy hónappal később daganatot találtak a köldöke mellett. Szeretne minél előbb meggyógyulni, ezért mindent meg is tesz. Álma egy lábhajtásos felnőtt gokart volt, ami Lencse Anita, Kazár Miklós és a Clone Rally Team segítségével válhatott valóra.

Lencse Anita írt nekünk pár sort:

„Drága László!

Sikeresen teljesítettük az álmot amit szeretnék nektek prezentálni. Mai napon ismételten megpróbáltuk szebbé tenni egy beteg gyermek napját! Megtudtuk, hogy a még csak 15 éves Nemes Tamásnál tavaly év végén diagnosztizáltak egy daganatot! A betegség elleni harc nagyon nehéz volt számára. Műtét, kemoterápia, sugárkezelés… Nagy álma egy lábbal hajtható gokart volt amit hatalmas szeretettel átadtunk neki, hogy egy picit enyhítsük a „fájdalmait”. A Clone Rally Team és Kazár Miklós segítségével megvalósulhatott ismételten egy beteg kisgyermek álma.

Baráti üdvözlettel: Lencse Anita”

Tamás anyukája írt nekünk pár sort, hogy megköszönje segítségünket:

„Kedves Ments Életet Alapítvány!

Szeretnénk megköszönni, hogy segítettek Tamás álmának megvalósulásában! Mai napon meglátogatott minket a CLONE RALLY TEAM csapata és meglepték egy gyönyörű kék színű lábhajtásos gokarttal. Nagy örömet okoztak ezzel Tominak és nagy motiváció is a gyógyulás segítésében. Köszönjük az alapítványnak, hogy összehozott minket azzal a csapattal, akik teljesítették Tomi álmát!

Nagyon köszönjük és sok sikert kívánunk a további munkájukhoz!”