Tamás (10 éves)

Tamásnál tavaly orvosai Non-Hodgkin limfómát diagnosztizáltak. Álma egy új laptop volt, amit tanuláshoz és a barátaival való kapcsolattartáshoz használna elsősorban. Köszönjük Beliczay Zsuzsának, hogy valóra váltotta egy ifjú hős álmát!

Beliczay Zsuzsa írt nekünk pár sort, mi motiválta, hogy Álomvarázsló legyen belőle:

„Köszönöm Nektek, hogy a részese lehettem ennek a csodának. Több szempontból is szerencsésnek gondolom magam, többek közt, hogy volt lehetőségem Álomvarázslóvá válni és a legfőbb, hogy gyermekeim egészségesek. Közhely vagy sem, ezek csak tárgyak, amik könnyebbé tehetik egy beteg gyerek mindennapjait, és ennek fantasztikus érzés részesévé válni, de amit mindannyian vágyunk az az egészség. Az a legfőbb kincs! Kitartást és erőt kívánok Neked Tomi, egy igazi harcost ismerhettem meg személyedben!”

Tomi édesanyja is írt Zsuzsának és nekünk pár sort hálája jeléül:

„Kedves Zsuzsa!

Nagyon szépen köszönjük, hogy édesanyáddal együtt teljesítettétek Tomi álmát! Köszönjük édesanyád kedves, szívet melengető levelét! Elmondhatatlanul jó érzés volt látni kisfiam boldogságát, amikor átadtad neki az ajándékot, amire oly rég vágyott, egy laptopot! Így most már könnyebb lesz az interneten keresztül történő tanórák lebonyolítása, és nem utolsó sorban a játszás, és a barátokkal való kapcsolattartás is Köszönöm, hogy boldogabbá tettétek gyermekemet! Köszönjük, hogy vagytok!”