Tamara (6 éves)

Tamara álma is valóra vált! A 6 éves kislány számos megpróbáltatáson ment át, 9 hónapos korában diagnosztizálták nála histiocytózist. Tamara nővére citerázik, így nagyon megtetszett neki is ez a hangszer, ezért álma egy saját citera volt. Köszönjük Bodrogi Anitának, hogy valóra váltotta Tamara álmát.

Anita írta nekünk az ajándék átadása után:

„Sziasztok! Ma átadtam Tamarának a citerát, azt hiszem elmondhatom, hogy soha senki nem érintette meg ennyire a szívemet. Annyira édes kis energia bomba, egy csupaszív kislány! Látni Tamara boldogságát, átélni a család kedvességét, önzetlen szeretetét, szavakkal leírhatatlan érzés volt számomra. Köszönöm nektek, hogy lehetővé tettétek, hogy a kislány álmát valóra válthassam!

Kaptam én is ajándékot Tamarától, annyira csodás volt minden. Ez a nap felejthetetlen.”

Tamara édesanyja is írt nekünk pár sort:

„Tisztelt Alapítvány! Kedves Álomvarázslók!

Köszönetet szeretnék mondani az álomvarázslók csapatának, hogy gyermekemnek, Tamarának megvalósították az álmát és Anita személyében megtalálta a legjobb támogatót. Tamara nagyon várta azt a napot, amikor megkapja az új citeráját. Megszeppenve, de boldogan vette át ajándékát Anitától, amit persze vidáman ki is próbált. Hálás köszönet mindenkinek, aki részt vett Tamara álmának megvalósításában!

Köszönettel: Tamara anyukája”