Szilvási Jázmin (15 éves)

Jázmint tüdő tumorral műtötték. Álma egy Lenovo tablet volt, amit tanuláshoz, játékokhoz, zenehallgatáshoz és videók nézéséhez szeretne használni. Köszönjük a Kenyeres családnak minden tagjának, hogy valóra váltották álmát!

A Kenyeres család megosztotta velünk miért döntöttek úgy, hogy felajánlják segítségüket:

„Sziasztok! Szerencsések vagyunk, hiszen nagy családban, szeretetben nőttünk fel. Karácsonykor már jó pár éve csak a gyerekek kapnak ajándékokat, mi felnőttek pedig húzni szoktunk (ilyenkor verset is írunk a húzottunknak és egy kis aprósággal kedveskedünk egymásnak). Idén azonban valami mást szerettünk volna. Mivel a családunk eleve szeret másokon segíteni arra gondoltunk, hogy egy borítékba, név nélkül mindenki belerakhatna annyi pénzt, amit amúgy is ajándékra szánt volna. Az így összegyűjtött pénzből pedig valami jót szerettünk volna csinálni. Így találtunk Rátok. Legyetek Ti is Álomvarázslók és segítsetek ezeknek a szuper gyerekeknek!”

Jázmin anyukája írt a Kenyeres családnak és nekünk pár sort, hogy megköszönje segítségünket:

„Kedves Alapítvány! Nagyon szépen köszönjük, hogy segítettek abban, hogy teljesüljön a kislányom Jázmin álma ami egy tablet volt. Köszönjük szépen!

Jázmin és Erika”