Szabolcs (3 éves)

Szabinál tavaly augusztusban orvosai kisagydaganatot diagnosztizáltak.

Kórházba kerülése után azonnal megkezdődtek a kezelései. Még több mint 30 sugárkezelés vár a kis hősre, amit az ápolók szerint nagyon bátran visel. Szabi álma egy új, piros, elektromos kisautó volt, amit otthon szeretne majd használni. Köszönjük Riba Krisztiánnak, hogy valóra váltotta Szabi álmát.

Riba Krisztián írt nekünk pár sort, hogy miért akart segíteni Szabolcsnak:

„Sziasztok!

Szabi kérését olvasva úgy éreztem, hogy a minimum amit nekem meg kell tennem, hogy örömet szerezzek számára, akit sajnos már ilyen fiatalon ilyen kemény küzdelmek elé állított az élet. Én azt sem bírom elviselni ha a kislányom oltást kap és a fájdalom miatt sír… Belegondolni sem tudok, hogy min mehetett keresztül szegény kisfiú ezidáig a kórházban és a kezeléseken. Mivel szülő vagyok, átérzem a helyzetüket annak ellenére, hogy szerencsére nálunk ilyen súlyos betegség nem ütötte fel a fejét. Örülök, hogy egy kis örömet szerezhettem számára.

Szabi egy nagyon aranyos, közvetlen kisfiú, remélem 20 év múlva Ő fog eljönni hozzám egy piros Audival, hogy elvigyen egy körre.”

Szabolcs édesanyja is írt nekünk néhány sort:

„Kedves Álomvarázslók!

Ma megérkeztek Riba Krisztiánék az álomautóval. Szabi kissé félve, de nagy boldogsággal fogadta az álomautót. Nagyon szépen köszönjük!

Szabolcs és családja.”