Sándor (4 éves)

A 4 éves Sanyika álma is valóra válhatott. Tavaly retinoblastomat, szemdaganatot diagnosztizáltak nála orvosai. Boldogan járt óvodába, ahol már barátot is szerzett, amikor a betegsége miatt ott kellett hagynia a közösséget. Több kemoterápiás kezelésen van túl, a sok nehézség ellenére nagyon jó kedélyű kisfiú, alig várja hogy óvodába mehessen, de sajnos nem mehet. Nagyon szereti a kutyákat, csak kutyás meséket néz, nagy álma volt, hogy legyen egy Golden Retriever kiskutyája és most Halmos Gábor Álomvarázslónknak köszönhetően Sanyika új barátra lelt.

Sanyika édesanyja írt nekünk pár sort:

„Tisztelt Alapítvány!

Tegnap egy óriási csoda érkezett hozzánk, Halmos Gábornak és családjának köszönhetően. Sokat jelent nekünk, hogy megismerhettük őket, és persze ezt az édes kiskutyát, akinek a nevét Sanyika kisfiam adta: Hatchiko. Lassan 1 nap elteltével is a legnagyobb örömnek látom ahogy mindkét kisfiam gondoskodik a kiskutyáról, ahogy Sanyika már tanítja, ahogy az első mondata az volt kettesben, Leszel a barátom? Elindult az amire számítottam, reggel már nem is volt olyan nehéz kinyitni a beteg szemünket sem Hatchiko nem csak egy tárgy, egy múló dolog, Ő a családunk része lett és végigkísér minket ezen a nehéz időszakon. Hálásan köszönöm Gáboréknak, ahogy mondtam nekik is: nem hittem hogy a mai világban ilyen összefogás, empátia általi csoda is létezik, most már hiszem, és ezt is egy jelnek veszem, hogy nagyon jó úton haladunk a gyógyulás felé.

Köszönöm: Sanyika anyuka”

Halmos Gábor is írt nekünk pár sort, mit jelentett neki az ajándék átadása:

„Nagyon jó érzés volt „segíteni”, örömet okozni egy olyan kisfiúnak, aki ilyen nehéz időszakon megy át, ami egy felnőtt embert is megviselne. De ő mégis jó kedvű mosolygós, igazi energia bomba és egy igazi kis HŐS! Hatalmas szeretettel, melegséggel fogadtak minket, amit nagyon köszönünk nekik! Csodálatos családot ismertünk meg! Igaz a kisfiam előbb jobban érdekelte a fiúkat meg hogy játsszanak, de a kiskutyusnak is nagyon örültek. Sanyika édesanyja előtt le a kalappal, hogy mindezt így tudja kezelni, és minket, vadidegeneket beengedett a családi életükbe és meg is osztotta velünk az érzéseit. Jót-rosszat egyaránt. Kitartást kívánunk nekik és mielőbbi gyógyulást Sanyikának!”