Roland (16 éves)

Rolandnál 2018 februárjában diagnosztizáltak high-grade dedifferenciált, nem klasszifikálható kereksejtes sarcomát. Sok időt kell majd otthon tölteni, álma egy Xbox One különböző kiegészítőkkel, melyet az Xbox One (Hungary) és a Ments Életet Közhasznú Alapítvány összefogásával sikerült megvalósítani. Köszönjük az Xbox One (Hungary) csoport tagjainak nagylelkű felajánlását és Hilgier Armand, a csoport egyik adminisztrátorának a koordinációját.

Hilgier Armand, aki sokat tett a szervezésben, írt nekünk pár sort az átadás élményéről: Csoportunk 4 éve alakult és azóta több mint 30 ezer tagunk nyújt többnyire technikai segítséget egymásnak. Több csoporttag is felfigyelt az alapítvány posztjára Rolandról. Rövid egyeztetés után példátlan gyorsasággal tudott közösségünk mozgósítani, két nap alatt sikerült összegyűjtenünk az összeget Roland álmára, egy játékkonzolra és hozzátartozó kiegészítőkre. Az alapítvány jóvoltából személyesen is volt szerencsém találkozni Rolanddal, akinek ezúttal is jó játékot kívánunk az Xbox One ([Hungary) csoport nevében”

Roland nagyon boldog volt, amikor megkapta ajándékát, azóta folyton azzal játszik. Írt az Xbox csoportnak és nekünk is pár sort, hogy megköszönje álma valóra váltását:”Nagyon szépen köszönöm mind, az Alapítványnak mind, az Xboxos csoport fiú tagjainak. Nagyon örülök neki. Nagy örömmel használom.”