Richárd (11 éves)

Ricsinél nyáron diagnosztizálták a Hodgkin-limphomát. Mivel várhatóan még hosszú kezeléseknek néz elébe csak online tud kapcsolatot tartani a barátaival, ezért a kívánsága egy gamer szék volt. A szék már meg is érkezett Ricsihez. Az álmot Zsuzsi és családja váltotta valóra.

Itt olvashatjátok az anyuka köszönő levelét:

„Kedves Álomvarázslók! Tegnap délután megérkezett Ricsi kívánsága, a gamer szék.

Ricsi nagyon boldog és igazi csodaként éli meg, hogy teljesítették a kívánságát. Köszönjük Zsuzsiéknak, hogy valóra váltották az álmát és mindenkinek, hogy gyógyulást kívántak neki. Köszönettel: Ricsi anyukája”

Zsuzsiék is írtak néhány megható sort:

„Régóta követem az oldalt. Ricsi álmát, a sok-sok évvel ezelőtt – akkor még nagykamaszként -, szintén Hodgkin betegséggel küzdő imádott Öcsém emlékére váltottuk valóra. Sajnos – egy fiatalon kapott infarktus miatt – ő már nincs közöttünk, DE A HODGKIN-t legyőzte, ahogy Ricsi is le fogja győzni, mert „… szellőrózsa hisz a fényben, hisz a jövő tavaszban, s legyőzheti a zord telet, elhozza a kikeletet, kinek ilyen hite van.” Személyes találkozóra nem került sor, így innen kívánjuk, hogy Gyógyulj meg Ricsi, legyél boldog és egészséges felnőtt, erre a betegségre pedig csak egy már megkopott, kifakult Gamer szék emlékeztessen! Zsuzsa, Eszter és Marci „