Alexandra (7 éves)

Alexandra cisztás fibrózisban szenved születése óta. A sok fájdalom és betegség ellenére nagyon vidám, boldog kislány. Imád anyukájának segíteni a konyhában, krumplit pucol, zöldséget vág és még mosogatni is szeret. Álma az volt, hogy pár napot eltölthessen az Aquaworld Resort Budapestben. Hála az Aquaworld Resort Budapest vezetőinek, Alexandra álma teljesülhetett.

Alexandra anyukája írt pár sort, hogy megköszönje az Aquaworld Resort Budapest és a Ments Életet Közhasznú Alapítvány segítségét:

„Ezúton szeretnénk megköszönni azt a 3 csodás napot, amit eltölthettünk az Aquaworld-ben. Eddig még álmodni sem mertünk ilyesmiről, de most az Aquaworld lehetővé tette, hogy Szandi álma valóra váljon. Már az indulás előtti napokban izgatott volt, folyamatosan kérdezte: ”még mennyit kell aludni?” Az indulási napon pedig tűkön ülve várt, izgatottan nézte, hogy elrakott-e mindent. Volt egy elképzelésünk milyen lesz, de a valóság felülírta minden álmunkat. Kedves emberek, gyönyörű szoba, isteni ételek. Na és persze a fürdő része, amit Szandi az örömtől sírva közelített meg. Annyi rossz van mögötte, sőt még több előtte. De abban a 3 napban, csak a boldogságot láttam, láttuk rajta. Csúszott, ugrott, pancsolt, nevetett. Rég láttuk ennyire boldognak.

Az, hogy vannak emberek, Akik képesek valóra váltani egy kisgyermek álmát, visszaadta nekünk is a hitünket. Talán soha nem tudunk majd emiatt elég hálásak lenni. Hogy az ő szavaival éljek: „Én vagyok a legboldogabb most a világon!”. Talán, sőt biztos, hogy soha nem tudunk majd elég hálásak lenni, hogy egy ilyen szép élménnyel, s ezáltal emlékkel gyarapították Szandi életét. KÖSZÖNJÜK.”