Péter

Takács Péter, mint a Forma1–es közvetítések nagy rajongója Szujó Zoltánnal szeretett volna találkozni, illetve meglátogatni Őt az MTVA stúdiójában az egyik futam közvetítése során. Az álmot Szujó Zoltán váltotta valóra, aki november 9-én a Brazil Nagydíj közvetítése során látta vendégül Pétert a közvetítő állásban. Péter Szujó Zoltán és Wéber György társaságában közvetíthette is a szabadedzést!

Tisztelt Ments Életet Alapítvány! Kedves Mindenki!

Tudom, az illem úgy mondja, hogy be kell mutatkozni… de először is meg szeretném köszönni, hogy a mi családunk is részt vehet önök által egy közös nyaraláson!

Mióta kikerültem a Fóti Gyermekvárosból nem volt alkalmam az együtt nyaralásra. Mióta édesapjuk elhunyt (2003) azóta sehol nem voltunk. Illetve az önkormányzat egyszer elvitte Pétert a Balatonhoz, de akkor a testvére nem mehetett. Egyszóval nagyon-nagyon nagy boldogságot hoztak a szívünkbe. KÖSZÖNJÜK!

Péter betegségéről pár mondat: szinte az egész élete kórház.

Már kiskorában vastagbél műtéten esett át, akkor még a Madarász utcai kórházban voltunk regisztrálva gasztroenterológián. Aztán sebészet lett belőle. Később átkerültünk a Heim Pál kórházba. Itt kezelik jelenleg is tartós asztmás, allergia és tartós bőrbetegsége miatt. A bőrbetegsége a haláleset után jött ki, csúnya volt… az egész testét elborította… jelenleg a feje olyan és a testén elvétve. Az asztmára van puffogója és gyógyszerei, sokat segítenek, akárcsak a kórház dolgozói. Ha befekvésre kerül sor, mindenki kedves, azon vannak, hogy a gyerekek meggyógyuljanak. Ha nem haragszanak érte szeretnék két nevet említeni: Dr, Nagy Adriennt és segítőjét, a mindig kedves, gyerekek és felnőttek arcára is mosolyt csaló, ő maga is mosolygós hölgyet, Velkeiné Magdikát.

Péter mindig mondja, anya már csak egy év és felnőttnek számítok. Nem akarok más orvoshoz menni. Tényleg úgy érzi az ember ott náluk a rendelőben, hogy barátokhoz érkezett. Hiszen mindig érdeklődnek a hogylétünk felől. Hogy megy Péternek a suli, a foci? Nem, csak „Siessünk, sok a betegem!”, … szeded -e a gyógyszert rendesen? Tetszik érteni?

Tudom, azt kérték 8-10 mondat legyen, de ez most így sikerült. Kérem bocsássanak meg érte. Ha esetleg önök nem így gondolták a betegség leírását, kérem jelezzék.

Mindent… ezen kívül pedig a segítségüket, megértésüket előre is köszönöm.

Szerető üdvözlettel:

Özv. Takács Salamonné (Henriette) és fiaim nevében (Péter , Sándor)