Oscar (8 éves)

Oscar édesanyja írt nekünk:
“Oscar 8 éves, Hodgkin limfómás daganatos beteg. Sajnos már ilyen fiatalon nagyon sok szenvedésen kellett átesnie, a tűszúrások miatt a vénái tönkrementek. Előfordult, hogy 7-8 szúrással találtak csak vénát, de ő ezt is hősiesen viselte. A sok beavatkozás miatt mikor már nem találtak ép vénát, kanült kellett behelyezni neki. Szegény kisfiam egy hőssé nőtt fel pár hónap alatt. Hozzá kellett nőnie a betegséghez. Ő még csak egy kisgyermek, akinek egy vágya van egy dínó. Bízunk benne hogy van olyan nagylelkű jótevő aki segít a gyermekünk vágyát megvalósítani.”
Hálásan köszönjük a Budapest Airport támogatását, melynek köszönhetően Oscar nem csupán egy dínót, hanem mellé dínós LEGO-kat, könyvet is kaphatott, álma a 2022-es domonyvölgyi rendezvényünkön, a Lázár Lovasparkban válhatott valóra.

Oscar édesanyja írt nekünk fia boldogságáról:
“Kedves Álomvarázslók!
Hálásan köszönjük az ajándékot a Budapest Airportnak! Most már igazi Jurassic World hangulat uralkodik itthon.🙂 Oscar egyből elkezdte összerakni a legókat, sikerült is 1 nap alatt mindegyiket, így már nyugodtan tudott aludni tegnap éjszaka.😄 Elmondhatatlanul boldoggá varázsolták a mi kis Hősünket! Nagy öröm nekünk is, hogy ilyen boldognak láthatjuk őt! Nagyon szépen köszönjük a Ments Életet Közhasznú Alapítványnak is, hisz nélkülük ez nem valósulhatott volna meg!
Hálás köszönettel! ❣️