Norbi (8 éves)

Norbi álma egy laptop volt, amit három testvérével közösen használna. Álmát Kutny Judit váltotta valóra a Bennovum Herbaház Kft nevében.

Kedves Kaspár Attila!

Alulírott Tonté Borbála egy pár mondatban leírom önnek gyermekem Lakatos Norbert (szül: 2007.02.09.) 6000 Kecskemét, Mátis Kálmán u. 10.3/12.) betegségét. A betegsége neve : idiopátiás aplasticus anemia, ami azt jelenti, hogy a csontvelője nem tud vért termelni. Szerencsére van a nagyobbik lánytestvére és ő lehetett a donora.

Norbikáék négyen vannak testvérek, sajnos nagyon nehéz anyagi helyzet közt élünk, nehezen tudjuk fizetni a rezsit, az iskoláztatást, az óvodáztatást és a váratlan kiadásokat. Ezért is van sajnos hogy plusz dolgokat már nem tudunk nekik venni. Norbikának lenne egy álma amit mi biztos nem tudnánk teljesíteni. Az ő álma egy laptop lenne, hogy tudjon rajta internetes játékokkal játszani ő és a tesói is.

Persze látják, hogy a környezetében sok gyereknek van, nekik meg nincs. Azért írom többes számban, mert Norbika úgy kérte, mivel ő a tesóira is gondol. Ha ezt valaki tudná teljesíteni, ők lennének a legboldogabb gyerekek a világon.

Kecskemét, 2014.07.27.

Tisztelettel: Tonté Borbála (anya)