Norbi (21 éves)

Norbi álma az volt, hogy szerelmével együtt nyaralhasson a Balatonon. Az álmot az MNB támogatásával megvalósult nyaraltatási programunk keretében teljesítettük.

Sziasztok! Az Én történetem 2007 nyarán kezdődik, amikor kiderült a betegségem:

AML. Ekkor is volt egy párkapcsolatom ami nevezhető „gyerek szerelemnek”. Ez amikor bekerültem elég hamar véget is ért. A kórházra vissza gondolva elég vegyes érzelmeim vannak, hiszen nem volt egy jó dolog, DE több jó dolog volt benne. A nővérek kedvesek és mivel nem tudtam sise egy helyben maradni ezért néha a kicsikkel is foglalkoztam, játszottam velük vagy épp vigyáztam rájuk amíg anya vagy apa lement a büfébe. Szerencsére ebben az évben volt a 6. évem, hogy kikerültem a kórházból és 2 éve megtaláltam életem szerelmét. Nem vagyok egy tétlen ember ezért igaz kellett másfél év, de elkezdtem az eljegyzésen gondolkodni. Ez az eljegyzés nem rég meg is történt, de sajnos nem tudtuk meg ünnepelni, mert sokat dolgozunk így nyáron. Nagyon szerettünk volna meg ünnepelni és amikor ezt a Ments Életet alapítvány meghallotta egyből fölkerestek. Amikor hívtak, hogy el tudunk menni 1 hétre Keszthelyre nagyon boldogok voltunk és ezzel egy kis álmunk valóra vált. Nem nagy titok, hogy az esküvő is tervben van, de ez még 2-3 év. Nagyon köszönjük az alapítványnak, hogy ilyen nagyszerű ajándékkal leptek meg minket.

A kórházban 9 hónapot töltöttem. A vérkészítmény mennyiségét nem tudom. Az AML =Acut mileoid leucemia azaz vérrrák. Ehhez a fajtához a gyógyulás érdekében szükség van transzplantációra.