Norbert

Fodor Norbert álma egy SMART LED TV volt. Az álmot a Herbaház Bennovum Kft. nevében Kutny Judit ügyvezető igazgató váltotta valóra.

Tisztelt Alapítvány!

Fodor Norbert vagyok, Budapesten élek szüleimmel, kis húgommal és az ikertestvéremmel. 2002-ben diagnosztizálták nálam a Non Hodgkin Lymphomát.

Kemoterápiás kezelés 9 hónap volt, a fenntartó kezelés 1,5 év! 2010-ben mondták ki, hogy gyógyult vagyok. Jelenleg a Fáy András Közlekedésgépészeti Műszaki Szakközépiskola öt évfolyamos autószerelői szakára járok. Büszke vagyok arra, hogy roma származásunk ellenére szüleim szorgalmasan dolgoznak és minket is erre nevelnek. Szerény anyagi körülmények között élünk. Édesanyám ápolónőként, édesapám raktárosként dolgozik. Ikertestvéremmel diákmunkán dolgozunk a McDonaldsban. Így hozzájárulunk a családi kasszához szüleink kiadását csökkentve.

Az iskolai tanulmányaim alatt szakrajzot is tanulok, ezért szeretném kérni az alapítvány segítségét. A nagy álmom egy smart LED TV amit együtt tudnék működtetni az internettel. Így a szakrajzot nagyobb méretben láthatnám, ahol a milliméterek könnyebben láthatóak lennének.

Sajnos szüleim bármennyire is szeretnék nem tudják megvenni nekem. Nagyon hálásak lennénk az alapítványnak, ha ezeket az álmaimat valóra váltanák!

Köszönettel:

Fodor Norbert és családja