Norbert (8 éves)

Norbi 8 éves, egyszer már legyőzte a neuroblastoma nevű betegséget, ami sajnos kiújult nála, újra kellett kezdenie a kezeléseket. A fiú nyolcadik születésnapjára családja összefogott, így sikerült neki egy Samsung tabletet ajándékozni. Kórházi kezelései során a tablet mellé került egy fertőtlenítő törlőkendő doboz, melyből kifolyt az alkohol és sajnos tönkrement. Azóta folyamatosan mondogatta szüleinek: „Milyen jó lenne újból azon a készüléken nézni a meséket, játszani rajta.” Köszönjük Laki Zsoltnak és társainak (BNI201-es csoport), rendszeres Álomvarázslóinknak, hogy Norbi ismét játszhat és meséket nézhet az új készülékén.

Laki Zsolt írt pár sort nekünk:

„Felemelő érzés volt megint segíteni egy olyan kisembernek, aki hősiesen küzd egy gonosz betegséggel. Szerény és szótlan volt, de szemmel láthatóan örült az ajándéknak, aminek bizonyára nagy hasznát veszi majd a most következő sorozatos kórházi kezelések alkalmával. Köszönöm társaimnak, hogy megint segítettek és már szokásosnak mondható módon, mellé álltak az ügynek. (BNI201-es csoport)

Szorítunk Norbi! Mihamarabb gyógyulj meg!”

Üdvözlettel:

Zsolt”

Norbi édesanyja írt nekünk egy köszönő levelet:

„Tisztelt Ments Életet Közhasznú Alapítvány!

Ezúton is szeretnénk megköszönni az Alapítványnak és a kis csapatnak, akik támogatták Norbi álmát. Nagyon nagy volt a boldogság, mikor megkapta a tabletet és 2 napra rá pont be kellett vonulnunk a kórházba így az időzítés is szuper volt!

Hálásan köszönjük még egyszer!!!

Norbi és anyukája”