Nóra (9 éves)

A 9 éves Nórát akut limfoid leukémiával diagnosztizáltak év elején. Betegségének nem voltak előjelei, viszont mandula gyulladását követő kézfájdalmai miatt kivizsgálták. Nagyon magas értéket mutatott a fehérvérsejt száma, ezért azonnal csontvelő transzplantációra írták elő. Nóra imádja az állatokat és őket fényképezni, így az ő kívánsága egy fényképezőgép volt, hogy meg tudja majd örökíteni a legviccesebb pillanatokat az állataival. Hálásan köszönjük Attilának, hogy valóra váltotta Nóra álmát.
Attila írt nekünk, miért szeretett volna segíteni:
“Fel sem tudjuk fogni, hogy egy kis ártatlan életet miért fenyeget súlyos betegség. E gyermeki sorsot látva azt kérem a Teremtőtől, hogy Nóri ismét egészséges legyen. Szívből kívánom, hogy orvosai gondos kezei közül gyógyultan térjen haza Gyergyóba és hátha egy kicsit magam is hozzá tudok járulni ahhoz, hogy jókedvre derülve mihamarabb meggyógyuljon.”

Nóra anyukája is írt nekünk:
“Nagyon szépen köszönjük, hogy Nóra álmának a teljesítésében részt vettetek. Több telefonos egyeztetés után Attilával a kórházban, a boxban találkozhattunk. Én el is felejtettem felhívni Nóra figyelmét, hogy épp ma van az a nap, így nagyon meglepődött. Amíg nem maradtunk kettesben nem vette a kezébe a gépet, de utána az első dolga az volt, hogy csomagoljuk ki, fedezzük fel, mi mire való.
Ma megbeszéltük, hogy a kórház udvarán lévő cicákat megkeressük és megörökítjük őket. Hálásan köszönjük a fényképezőgépet és Attila kedvességét! Reméljük egyszer majd egy szép cicás képpel ajándékozhatjuk meg!”