Nimród (5 éves)

Nimród születése után 2 nappal agyvérzést kapott. Állapotának javulásához elengedhetetlenül szükséges a vízi terápia, ezért az ő álma egy lakásban is használható felfújható mini jacuzzi volt. A kérést egy nevét felfedni nem akaró „Álomvarázsló” jóvoltából tudtuk valóra váltani. Íme az anyuka köszönő levele:

„Kedves Angyalaink! Szakonyi Nimród édesanyja vagyok. Régóta vártam, hogy megírhassam ezt a levelet. Május végi izomlazító műtét és egy hónapos pihenés után kerestem a lehetőséget, hogy tudnám kisfiamnak minden nap biztosítani a vízi terápiát, ami az izmok visszatapadását meg tudná akadályozni. Bár Balaton közelében élünk, ám annak a hőfoka nem a legideálisabb Nimródnak. Imádja az esti fürdéseket és a teraszon elhelyezett pici medencét, de abban végtagjait, kis testét nem igazán tudja mozgatni, érezni. Így jutott eszembe, hogy a legtökéletesebb megoldás egy jacuzzi lenne, aminek a hőfoka mindig ideális tudna lenni, utaznunk sem kellene miatta. Meg is írtam vágyunkat, ami még a nyáron teljesült, szinte napok alatt. Használni a nyári időszakban viszont sajnos nem volt alkalmunk, több okból kifolyólag. Beköszöntött az ősz és még mindig csak vágyakoztam a napi vízi terápia után úgy, hogy közben már rég házhoz szállította nekünk Jótevőnk a csodás „házi jacuzzit”.
Aki ismer, az tudja mindent megteszek, hogy Nimród önálló és boldog életet élhessen. Ezért végiggondoltam, logisztikáztam a pici helységeink adta lehetőséget és úgy döntöttem, a kis nappali pont ideális lesz arra, hogy minden nap akár többször is tudjon Nimród lazítani és ellazult izmokkal tornázni, anélkül, hogy megfázna az egyre hűvösebb időben.
Így bár lehet, kicsit furának tűnik sokak számára ez a jacuzzis megoldás lakáson belül, de már rég nem azzal foglalkozom, mit mondanak mások… Csak egy cél lebeg a szemem előtt: önállóan tudjon járni Nimród. Drága „Titkos Jótevőnk”, Drága Segítők és Mindenki, aki szorít Nimródért! Hálásan köszönjük, hogy teljesülhetett egy óriási álmunk. Nem utolsó sorban köszönöm azért is, mert Nimród további fejlődésének alappillére ez a vízi lehetőség. 😊 A képek Önmagukért beszélnek. 🥰”