Níla (9 éves)

A többszörösen visszaeső, hatalmas küzdő tündéri Nílának az álma egy tablet volt. Mivel a kislány 2 éves kora óta folyamatosan küzd a betegséggel, ezáltal nem mehet közösségbe és rengeteg időt tölt kórházban, ezért a tablet hatalmas segítség neki. Az álmot egy névtelen Álomvarázsló segítségével váltottuk valóra. Az eszköz eljuttatásában ezúttal is Nagy Attila és a Bazinga Trans volt segítségünkre.

Fogadjátok szeretettel a család köszönő levelét:

„Kedves Álomvarázslók! A mai napon megérkezett az ajándék álom tablet, aminek Níla nagyon örül. Teljes extázisban van, s nagyon óvatosan, finoman birtokba is vette, és igyekszik megismerni azt. Nagyon boldog, fülig ér a szájacskája, imádja az ajándékot, amit a névtelen Álomvarázslónak és nektek az alapítványnak köszönhetünk!

Níla üzenete: Nagyon szépen köszönöm a világ legszebb tabletét!

Nagyon szépen köszönjük, hogy ilyen gyorsan segítettetek és megvalósítottátok kislányunk álmát! Igyekeztünk képet is csinálni, hiszen ez a legkevesebb részünkről. Köszönjük szépen ezt a hatalmas ajándékot és örömet, amit okoztatok mindannyiunk számára, mert, ha Níla örül, mi is boldogok vagyunk.

Hatalmas köszönettel: Níla családja”