Niki (13 éves)

Niki 13 éves, orvosai Crohn betegséget diagnosztizáltak nála. Gyógyszeres kezelés és tápszeres étkezés következett, mellyel 2 hónap alatt a gyulladás mértéke minimálisra csökkent. Sajnos ez a Crohn betegség időnként fellángol, újra és újra fájdalmas hasi tüneteket okoz, mely ízületi fájdalommal társul. A sportolást abba kellett hagynia, nem bírta ereje és izomzata. Magántanuló lett az eddigi kitűnő eredményekkel végzett kislány. Most hetedikes, a művészeti iskola iránt érdeklődik. Nagyon szeret rajzolni és festeni, kizökkenti őt rossz közérzete miatt kialakult kedvetlenségéből. Niki álma, hogy rajzolni és festeni tudjon, az ehhez kapcsolatos kellékek, ceruzák, festékek, ecsetek és vászon volt az ő kívánsága. 🙂 Hálásan köszönjük a Magyar Nemzeti Bank támogatását, melyből valóra váltottuk Niki álmát. Az eszköz eljuttatásában ezúttal is Nagy Attila és a Bazinga Trans volt segítségünkre. Köszönjük a segítségeteket! 🙂

Niki édesanyja írt nekünk:
“Kedves Álomvarázslók! Hálásan köszönjük Niki álmának teljesítését, boldogan vette elő a szebbnél szebb festékeket, mindjárt arra gondolva mit alkosson, örömet szerezve az őt körülvevő embereknek! Mert a kedvesség, a jóság tovább adható.❣️”
Kedves Niki, neked köszönjük, hogy gondoltál ránk és festettél nekünk is egy képet! Rögtön csináltunk is neki helyet a falon, az irodánkban. .-)
Nagyon tehetséges vagy, soha ne hagyd abba az alkotást, ehhez nagyon sok örömöt kívánunk Neked sok szeretettel!