Natasa (3 éves)

Natasa 3 éves pici lányka. A bölcsődében figyeltek fel rá, hogy a viselkedése megváltozott, visszahúzódó lett és sápadtabb volt magához képest. Szülei elvitték egy rutin vérvételre, majd jött a szörnyű hír, az alig három éves kislányuk leukémiás. A kórházban töltött első hétvégén tartották volna születésnapját, ezért minden családtagja a kórházba ment be hétvégén, hogy felköszönthessék a család szeme fényét. Mivel jó ideig nem hagyhatja el a szobáját, Natasa álma egy tv, amin nézheti majd a meséket, hogy gyorsabban teljen számára az idő. Köszönjük a CBA támogatását, hogy a Príma üzleteikben elhelyezett perselyeink segítségével valóra válthattuk Natasa álmát

Natasa édesanyja írt nekünk pár sort:

„Kedves Alapítvány!

Ezúton szeretnénk megköszönni a Ments Életet Közhasznú Alapítványnak és CBA-nak azt az összefogását, amelynek köszönhetően ma megérkezett a tv Natasa Léna szobájába.

Sajnos még hosszú az út a gyógyulásig, nem tudjuk még mikor engedik haza, hogy élvezhesse. Azért mondtuk neki, ha hazamegy, már otthon is nézheti ágyból a tv-t, mert lesz sajátja a szobájában.

Nagyon köszönjük a sok jókívánságot is, amit az alapítvány oldalán kaptunk.

Üdvözlettel

Natasa édesanyja”