Nándor (6 éves)

A 6 éves Nándi a betegsége előtt egy igazi mosolygós életvidám rosszcsont kisfiú volt. 2018 decemberében diagnosztizáltak nála agydaganatot, amit azonnal meg is műtöttek, de sajnos csak részben tudták eltávolítani, ezért még hátra volt egy hosszadalmas kezelés. Kis hősünk egy év alatt 30 sugárkezelést és 10 kemoterápiát kapott. Idén januárban történt meg az őssejt transzplantáció. Ahogy haladtak a terápiával, úgy tanult meg együtt élni a betegségével és elfogadni a sorsát, ami nagyon sokat segített abban, hogy igazi szuperhősként tudta végig csinálni az összes sugár és kemoterápia kezelését, minden negatív mellékhatást és szövődményt elkerülve. Nándi álma egy kerti játszótér volt, amit a 3,5 éves kishúgával együtt fognak használni. Hálásan köszönjük Horváth Móninak, rendszeres Álomvarázslónknak, hogy valóra váltotta Nándi álmát!

Nándi édesanyja nagyon boldog volt, ezt írta nekünk:

„Hatalmas hálát érzünk a szívünkben, hiszen Nándi álma valóra válhatott! Viszont a nagy lelkesedés amit először vártunk elmaradt, hiszen Ő maga sem gondolt bele, hogy milyen hatalmas dolgot fog kapni és eleinte ijesztőnek tűnt az óriási játszótér a magas csúszdával!

Pár nappal később már boldogan vette birtokba a húgával együtt a nagyszerű ajándékot! Szülőként folyamatos félelemben éljük a mindennapokat, hiszen nem kis dolgokon van túl a gyermekünk és az egész családunk; bízva abban, hogy örökre búcsút inthetünk a betegségnek ami felforgatta az életünket!

Amikor látjuk, hogy a gyermekeink vidáman és önfeledten játszanak, ha nem is végleg, de talán pár percre megfeledkezünk aggódni és ilyenkor mi is egy kicsit gyermekké válunk! Nagyon köszönjük Álomvarázslónknak, hogy hozzájárult gyermekünk boldog mindennapjaihoz!

Isten áldjon meg minden jó szándékú embert!!!

Köszönettel:

Barát Nándi és családja”