Miron (3 éves)

Miron 3 éves kis hős. Ő volt a donora testvérének. Valószínűleg megmentette Emma életét. Márciusban egy család donorsági vizsgálati vérvételen megalapították, hogy 10/10 egyezés van közte és Emma vére között. Fiatal kora ellenére tudta mire vállalkozik, szeretett volna segíteni testvérén. Júniusban levették tőle a csontvelőt, így testvére áteshetett a transzplantáción.

Miron olyan jól viselte a csontvelő levételt, hogy aznap már apukájával focizott a kórház folyosóján. Igazi kis hős!!! Úgy gondoltuk ő is megérdemli, hogy álmai valóra válhassanak. Miron kívánsága egy távirányítós tűzoltó autó és egy 4 kerekes bicikli volt. Köszönjük Lesták Boglárkának és a strand kézilabdás lányoknak és fiúknak, hogy közösen valóra váltották Miron álmát!

Miron édesanyja nagyon boldog volt:

„Köszönjük szépen az ajándékot, amit Miron kapott az Álomvarázslóktól!

Hatalmas boldogság volt! Este behozta a lakásba a bicajt. Reggel ébredés után egyből rohant ellenőrízni, hogy meg van-e még.

Lesták Boglárka és a többi kézis fiúk és lányok hatalmasak vagytok !

Köszönjük !”

Boglárka írt nekünk az ajándékozás élményéről:

„Jó estét kívánok! Ma voltunk Mironnak átadni az ajándékot! Mit is lehetne ilyenkor mondani? Annyi gondolat kering az ember fejében! Régóta követem az oldalt és amikor megláttam, tudtam hogy most ő lesz az a kisfiú akinek mi tudjuk megvenni azt amire vágyik! A csapattársaimnak tálaltam az ötletem és mivel mi a pályán kívül is igazi jó barátok vagyunk, tudtam mellém állnak majd! Nagyon vártuk a mai napot, ami nagyon jól sikerült! Nagyon jó volt látni, hogy ennyi nehézség ellenére a 3 kis gyerek boldog! Ilyenkor az ember átértékeli az ő bajainak a súlyosságát! Nagyon jó érzés volt látni, hogy örömet okoztunk! Ennek a csodálatos családnak pedig nagyon sok kitartást és erőt kívánok ehhez a nem mindennapi küzdelemhez „