Mihály (10 éves)

Misi 10 éves, 2022-ben derült égből villámcsapásként kapta meg a diagnózist: magas kockázatú ALL – leukémia központi idegrendszeri érintettséggel.
Az örökmozgó, sosem betegeskedő, csintalan ötödikes fiúnak, aki taekwondo és íjász edzésekre járt, elképzelhetetlennek tűnt, hogy alig egy hónap alatt a betegsége miatt, a kezelések mellékhatásaként a lábra állás, a járás is komoly nehézségekbe ütközik majd. Ahogy jobban lett, első kérdése volt, hogy mikor mehet ki a helyi bicikli pályára a haverokkal. A válasznál szembesült vele végleg, hogy ez egy sokkal hosszabb folyamat lesz, mint ahogy ő gondolta. A lázadó kiskamasz egyik napról a másikra vált pillanatok alatt komoly felnőtt gondolkodású fiúvá. Misi álma egy szobabicikli volt, amivel visszanyerheti fizikumát, amit hálásan köszönünk Álomvarázslónknak Alexandrának, hiszen az ő segítségével vált valóra Misi álma! 🙂

Misi anyukája írt nekünk:
“A minap megérkezett Misi nagy segítője, a szobabicikli, melyet azonnal össze is szereltünk miután kicsomagoltuk. Misi örömmel használja, van hogy naponta többször is ráül több-kevesebb időre tekerni kicsit. A bicajnak köszönhetően a séta is könnyebben megy, ami ugyancsak nagyon fontos mozgássorozat most neki. Nagyon szépen köszönjük a segítséget és a sok jókívánságot!”