Melissza (7 éves)

Melisszánál 2020 novemberében heveny lymphoblastos leukémiát diagnosztizáltak orvosai. Azóta nem volt otthon, hiszen a kezelések megkövetelik, hogy mindennapjait a klinikán töltse. Szülei próbálnak minél több időt vele tölteni, de néha egyedül marad bent a kórházban. Az orvosok és nővérek igyekeznek mellette lenni olyankor. Melissza egy tabletet szeretett volna, hogy amikor egyedül marad a kórházban és nehezebb pillanatokat él át, kapcsolatba léphessen családtagjaival. Hálásan köszönjük a család nevében is András segítségét, hogy valóra váltotta Melissza álmát.

Melissza édesanyja is nagyon boldog volt:

„Meghatódtam. Melissza nevében írok, aki a klinikán kapta meg ajándékát. Nekem jutott az érdem, hogy az öröm első pillanatait láthassam az arcán. Pedig épp szájfájással küzdött. Számára ez a tablet több, mint játékszer; kapcsolatteremtő eszköz az otthoniakkal, a testvérekkel. Máskor pedig azt a célt szolgálja, hogy könnyebben teljenek a klinikai napok órái. Megkérdeztem, ő miben szeretné kifejezni háláját? Melissza azt felelte, hogy kedvenc játékaiból tovább ad néhányat. Aki ismeri a gyermeki lelket, tudja, mekkora dolog egy ilyen ígéret. Kifejezése annak, hogy mekkora az öröm.

András is írt nekünk:

„Üdv! András vagyok, Melissza álmának teljesítője. Az oldalt az öcsém mutatta, aki már többször váltotta valóra beteg gyermekek álmát. Eddig ezen az oldalon én még nem adakoztam, Melissza volt az első, akinek minden álma egy tablet volt. Nem volt kérdés részemről, csak a szín meg a típus amit ő meg is mondott a telefonban. Megkaptam a képeket ahogy örül neki, nem tudja, de én sokkal jobban örülök, hogy adhattam.”