Dorottya (17 éves)

Dórinál 2017-ben diagnosztizáltak orvosai egy nagy méretű tumort. 18 kemoterápiás kezelés és két nagy műtét után eltávolították szervezetéből a daganatot. Dóra mindig is szeretett sminkelni, „modellkedni”, még ha a tükörben egymagában is tette, mint ma annyi más tini. Nagy álma volt, hogy készüljön róla egy fotósorozat, ami előtt profik sminkelik ki.

Dóri írt nekünk pár sort, hogy örömét megoszthassa veletek is:

„Fantasztikus élményben vehettem részt, valóra vált az álmom! Először Titkos Bernadett csapatát ismerhettem meg ami fantasztikus volt. Elképesztően kedvesek. Először egy fotózáson vehettem részt, amire profi sminkes és fodrász készített fel, elképesztő képek készültek. Velük eljutottam a Fashion Week-re idén már kétszer is, amiért örökké hálás leszek nekik.

Másodszorra Benecz Róberttel dolgozhattam együtt, varázslatos stúdió volt ahol fotóztunk. Ott is kisminkeltek ami nagyon szépre sikerült.

Harmadik alkalommal Jankó Zsanettel dolgozhattam együtt és fodrászával, fotósával csináltunk remek képeket a Stúdio 69-ben. Mindent nagyon köszönök és bárkinek ajánlani tudom őket. Valóra vált az álmom!!!”