Máté Zoltán (7 éves)

Máté álma is megvalósult. A fiúnál 3 éves korában diagnosztizáltak ALL-t. Egy éven keresztül tartottak nála a kemoterápiás kezelések, amit nagyon nehezen viselt, közben több gyógyszerre is allergiás lett. Máté álma egy kis tv és egy régebbi xbox volt, hogy a sok szobában töltött idő könnyebben teljen. Az okos TV-t a Magyar Nemzeti Bank támogatásának köszönhetően kaphatta meg, az Xbox-ot pedig Széta Zsolt Álomvarázsló ajánlotta fel Máténak.

Széta Zsolt írt nekünk pár sort az Xbox átadása nyújtotta élményről:

„Kittivel, Máté anyukájával ma estére beszéltük meg a találkozót. Nagyon aranyos és barátságos család fogadott minket, jó volt látni ahogy a négy testvér szereti egymást. Máté nagyon örült az Xbox-nak, gyorsan belejött az autós játékba és úgy belemerült, hogy szinte ki sem lehetett billenteni a száguldásból. Hatalmas érzés volt látni az örömöt, az izgalmat, a meglepetést a gyerekek arcán. Nagyon jól éreztük magunkat az este, köszönjük, hogy segíthettünk. „

Máté anyukája is írt nekünk, hogy megköszönje segítségünket:

„Szeretnénk megköszönni Zsoltinak és Kittinek, hogy megajándékozták Máténkat, ezzel a nagyszerű ajándékkal. Máté nagyon örült neki, igaz egy kicsit félénk volt az elején, de ez gyorsan elmúlt. Az alapítványnak is meg szeretnénk köszönni a Tv-t is. Nagyon jó volt, hogy személyesen is tudtunk találkozni és beszélgetni Kittivel és Zsoltival. Ezzel a pár képpel szeretnénk megköszönni az ajándékokat.”