Martin Dániel (15 éves)

Martinnál tavaly Non-Hodgkin limfómát diagnosztizáltak orvosai. Idén szeptemberben kezdte volna a szakközépiskolát, de betegsége miatt halasztania kellett. Szakács szeretne lenni, ha nagy lesz, ezért mindig is sokat segített édesanyjának a konyhában. Álma egy új számítógép volt, ami nagy segítséget nyújtana neki a tanulásban, receptek keresésében. Köszönjük Nyárasdi Zsoltnak, többszörös Álomvarázslónak, hogy valóra váltotta Martin álmát!

Martin írta nekünk ezt a levelet:

„Szeretném megköszönni a Ments Életet Közhasznú Alapítvány áldozatos munkáját az álmom valóra váltásában!

Hálás köszönet Nyárasdi Zsoltnak, aki álmomat valóra váltotta!

Zsolt párjával és annak barátnőjével érkezett hozzám a kórházba, hogy a születésnapomon felköszöntsenek, tortát is kaptam tőlük és a várva várt ajándékot.

A régi számítógépem helyett egy újat szerettem volna kapni. Nagyon örültem neki, nagy segítség lesz az otthoni távoktatásos tanuláshoz, mivel közösségbe, iskolába betegségem miatt még hónapokig sajnos nem mehetek.

A harmadik kezelésen nemsokára túl leszek, még vár rám egy. Szerencsére a terápiát jól viselem és a gyógyszeres kezelés is hatásos. Eredményeim egyre jobbak. Úgy érzem erős vagyok, pozitív a hozzáállásom és küzdök a gyógyulásért! Ebben szüleim, családom, barátaim sokat segítenek és természetesen az Onko-Hematológiai Osztály orvosai, ápolói is.

Nagyon köszönöm a sok biztatást, jókívánságokat, amiket az alapítvány facebook oldalán kaptam. Nagyon jólesett mindenkitől.

Még egyszer nagyon szépen köszönöm, nagyon hálás vagyok, hogy ebben a nehéz időszakban boldogsággal töltöttek el!

Martin