Martin (16 éves)

Martinnál tavaly diagnosztizálták a Hodgkin lymphomát. Az ő álmát, ami egy laptop volt, rendszeres Álomvarázslónk Laki Zsolt és barátai váltották valóra. Martin jelenleg is kezelés alatt áll, ezért kifejezetten jókor jött neki a segítség.

Itt olvashatjátok a köszönő levelet:

„Kedves Ments Életet Közhasznú Alapítvány! Kedves Álomvarázslók! Ezúton szeretnénk megköszönni az Alapítvány áldozatos munkáját Martin álmának valóra váltásában! Hálásan köszönjük Laki Zsoltnak és társainak , hogy Martin álmát valóra váltották! Kontrol vérvételre érkeztünk a kórházba. A bejáratnál Martinnal mit sem sejtve vártuk Zsoltot, aki megérkezett a várva várt laptoppal a kezében. Nagyon nagy meglepetés volt számára! Nagyon boldog volt!

Nagyon szépen köszönjük, hogy ebben a nehéz időszakban Martint boldogsággal töltötték el! Martin és szülei”

Zsolt is írt pár sort: Megvolt ma az átadás és hatalmas volt az öröm. Martintól a következő üzenetet kaptam, miután hazaértek a vérvételről.

„Kedves Zsolt! Mégegyszer szeretném megköszönni neked, hogy teljesítetted az álmomat! Nagyon boldog vagyok. Hazaértünk és ki is próbáltam a laptopot, szuper jó! Most fogom letölteni a GTA5 játékot amivel szeretnék játszani. Nagyon hálás vagyok neked!! Remélem a süti ízlett? Köszönök mindent, Puszi Martin”

…Merthogy tudta, hogy valami meglepetés lesz és ezért sütött nekem süteményt Ő maga, azzal várt. Nagyon aranyos volt.