Márk (16 éves)

Ismét jó hírrel szolgálhatunk nektek. Márk álma is valóra vált. A 16 éves fiúnak másodszorra kell szembenéznie a leukémiával. Jelenleg is kórházban kezelik, mivel visszaeső beteg, így elkerülhetetlen számára a csontvelő-transzplantáció. Az átültetésig folyamatos kemoterápiás kezelések várnak rá. Álma egy Ipad volt, ami megkönnyítené a kapcsolattartást számára barátaival és tanuláshoz is használná. Köszönjük Markó Annának és Valkó Péternek, hogy valóra váltották Márk álmát.

Markó Anna és Valkó Péter írt nekünk pár sort:

„Kedves Ments Életet Közhasznú Alapítvány!

Párom és a magam nevében szeretném megköszönni önöknek a lehetőséget, nagy örömmel tölt el minket, hogy egy iPad-del örömet tudtunk okozni Márknak. Márk egy hihetetlenül szimpatikus és erős gyerek. Ahogy beléptünk a szobájába a kórházba, hirtelen minden, a hétköznapokban érzett problémánk úgy eltörpült, szinte nevetségesnek tűnt. Márknak és a családjának nagyon sok erőt és kitartást kívánunk és biztosak vagyunk benne, hogy meg fog gyógyulni. Még egyszer köszönjük a lehetőséget! Markó Anna és Valkó Péter”

Márk testvére leírta nekünk anyukája gondolatait, amit most megosztunk veletek is:

„Kedves támogató alapítvány, kedves jótevőnk!

Nagy köszönetünket és hálánkat kifejezni sem tudjuk. Sok kórházban töltött nap, sok álmatlan, sírással telt éjszaka, számtalan rossz látvány és ennél rosszabb közérzet után Márk arcán mosolyt látni felbecsülhetetlen érzés. Szívből örült annak, hogy a kért kívánsága teljesült. Öröm látni, hogy mennyi jó ember él a világban! Az álomvarázslók mellett köszönetünket fejezzük ki azoknak is, akik véradással segítik gyermekemet és minden más érintettet! Márk és édesanyja ”

Hálásan köszönjük az alapítvány közreműködését, hogy ez az álom megvalósulhatott! M. Zsófi