Liliána (11 éves)

Lili egy életvidám 11 éves kislány. Sokat fájt a feje és hányt, így egy nap mikor újra előjöttek tünetei bementek vele a Heim Pál Kórházba. Onnan már nem is engedték haza, a neurológiai osztályon kellett maradnia. Pár nap múlva elküldték egy MR vizsgálatra és ott derült ki, hogy egy 5 cm-es daganat van a kisagyában. Így rögtön mentővel átvitték az Amerikai úti idegsebészetre, ahol az éjszakás orvos közölte, ha túléli az éjszakát másnap megműtik. Mivel egy erős kislány, így másnap megműtötték. Szerencsére jól sikerült, de a daganatot csak részben tudták eltávolítani, mert rossz helyen volt. Három havonta járt MR vizsgálatra és kontrollra. 2019 decemberi MR vizsgálaton kiderült, hogy a daganat ami bent maradt nőni kezdett. 2020 februárban újabb műtét következett, utána bekerült a Bethesda rehabilitációs osztályára.
Liliána 1 hónapig kerekesszékben is volt, kemény munkával kellett újra tanulni járni. Sajnos egy 2022 szeptemberi MR vizsgálat kimutatta, hogy újabb 4 mm-es daganata van, azóta ismét kezelésekre jár. Lili álma egy függőfotel volt, amibe otthon bekuckózhat olvasni. Hálásan köszönjük Bodrogi Anitának, hogy valóra váltotta Lili álmát 🙂

Lili édesanyja írt nekünk:
“Kedves Álomvarázslók! Hétfőn megérkezett Liliána álma, a függőfotel. Nagyon izgatott volt már hétfőn reggel iskolába menve, hiszen tudta hogy délután megérkezik. Nagy volt az öröm és boldogság. Azt mondja imádja. Ezúton is szeretnénk megköszönni Bodrogi Anitának, hogy valóra váltotta kislányom álmát. Nagyon jó tudni, hogy vannak még ilyen jó emberek a világon!! Hálásan köszönjük szépen ”