Lili (6 éves)

Lili álma is valóra vált. A kislány karjában találtak egy daganatot, amit egy 10 hónapos kemoterápiás kezelés követett. Műtétje során a bal lábából kivett szárkapocscsontot helyezték be a jobb felső karjába. Lili vágya egy elektromos kisautó volt, amit Bodrogi Anita váltott valóra.

Anita levele:

„ Először is szeretném megköszönni nektek a lehetőséget, hogy én is álomvarázslóvá válhattam. Mikor megláttam Lili történetét, már tudtam, hogy valóra szeretném váltani az álmát. Mikor felvettem veletek a kapcsolatot és megtudtam, hogy én vagyok az első aki jelentkezett Lili álmának megvalósítására, nagyon boldog voltam. Izgatott voltam, hiszen tudtam, hogy csodálatos élmény vár rám. Az érzés, mikor megláttam Lilit, leírhatatlan számomra. Szavakkal nehéz kifejezni amit akkor éreztem, mikor átadtam az ajándékot Lilinek. Nagyon boldog voltam, és legalább annyira izgatott voltam mint Ő. Félénk volt nagyon, de tudtam, hogy nagyon boldog, ahogy az autóra nézett csillogtak a szemei. Köszönöm még egyszer, hogy lehetőséget kaptam tőletek arra, hogy egy beteg kislánynak az álmát valóra válthattam.”

Lili édesanyjának köszönő levele

„Köszönjük szépen a lehetőséget, az Álomvarázsló teljesítette Lili kívánságát! Pénteken megkapta az elektromos kisautót. Átvételkor nagyon szégyenlős volt, akkor nem is mert beleülni, azóta viszont ki sem akar szállni belőle! Hatalmas az öröm és a boldogság! Nagyon szépen köszönjük az Alapítványuknak és az Álomvarázslónak! Megható, hogy ennyire jó emberek vannak!!!”