Levente (5 éves)

Még egy álom valóra vált. Nagyon szépen köszönjük a Veresegyházi East Line Air Team-nek, Csepi Anikónak és Csepi Lászlónak, hogy valósággá váltották Levi álmát és elvitték egy sétarepülésre. Levi JMML leukémiás kis beteg.

A Csepi család írt nekünk pár sort:

„Kedves Ments Életet Közhasznú Alapítvány!

Szeretném megköszönni azt az alázatos munkát, amit fáradhatatlanul végeznek azért, hogy mosolyt csaljanak a gyermekek arcára.Teljesen véletlenül jutottam el az Önök oldalára, ahová éppen aznap tették fel Levi kívánságát, aki „imádja a repülőket és szeretne sétarepülni”. Mintha konkrétan meg lettünk volna „szólítva”, ugyanis van egy kis repülőterünk, ahol sétarepüléssel foglalkozunk. Írtam egy üzenetet és már hívott is Budai László Úr az Alapítvány részéről. Mesélt Leviről, az álmáról. Édesanyaként nagyon megérintett a története. A férjemmel otthon meséltünk a gyerekeinknek Leviről. Eszti és Nóri is szeretett volna valamivel örömet szerezni neki. Kitalálták, hogy kihozzák a reptérre a kis pónijukat, hátha lesz kedve Levinek vagy az öccsének lovagolni. Budai Úrtól azt is megtudtuk, hogy Levi álma még egy roller. A lányok nagy örömmel ajándékoztak neki egyet.

Izgatottan vártuk Levit és családját a megbeszélt időpontban a repülőtéren. Végtelenül kedves, összetartó családot ismertünk meg. Levi álma megvalósult, repült! A lányok átadták a rollert, ott volt a póni. Levi mosolygott! Egy tökéletes délelőtt volt.

Újra beigazolódott „jobb adni, mint kapni”! Mert nem az ajándék nagysága vagy értéke határozza meg, hogy milyen nagy boldogságot tud okozni az ember.

Arra biztatnék mindenkit, hogy akarja átélni ezt az élményt, látni a másik arcán az örömet, boldogságot!

Köszönjük, hogy részesei lehettünk!

Drága Levi!

Szívből kívánunk Neked és családodnak minden jót!

Ölelünk: Csepi család”

Anyuka is írt nekünk pár sort, hogy megköszönje segítségünket:

„Szeretnénk megköszönni az alapítványnak, nektek és a Veresegyházi East Line Air Team-nek vagyis Csepi Anikónak és a pilótának Csepi Lászlónak, hogy Levi álma megvalósulhatott, és részt vehettünk az egész családdal egy sétarepülésen. Levi addig a napig nem tudott róla mi vár rá, hatalmas boldogság volt a számára, hogy végre kipróbálhatta a repülést. Nagyon szép délelőttöt töltöttünk el Anikóékkal, nagyon kedvesek voltak és igyekeztek mindenben Levi és a kistesója kedvében járni. Levi még indulás előtt egy rollert is kapott tőlük ajándékba, és azért a pónit is megsimogatták a végére. Nagyon kedves embereket ismertünk meg, ha arra járunk mindenképpen meg fogjuk őket látogatni újra.

Még egyszer nagyon köszönjük a lehetőséget, egy szép emlék maradt meg bennünk, ezt Levi egy rajzzal meg is örökítette, mi meg persze pár fényképpel.