Levente (15 éves)

Leventénél 2018-ban 15. születésnapján orvosai acut lymphoid leukémiát diagnosztizáltak. Kezelései azonnal elkezdődtek, a nagy mennyiségű szteroid hatására izmai elfogytak, időszakosan végtagjait sem tudta mozdítani. Egy időre tolószékbe kényszerült, majd újra tanult járni, visszafejleszteni az izmait, óriási küzdelemmel kiszállt a tolószékből. Még nem mozog tökéletesen, de tudjuk nagyon hosszú folyamat lesz, hogy újra visszanyerje erejét. Álma egy új monitor volt asztali számítógépéhez. Köszönjük Dienes Zoltánnak és baráti körének, hogy támogatásukkal valóra válhatott Levente álma.

Levi írt nekünk pár sort hálája jeléül, amit megosztunk veletek:

Kedves Dienes Zoltán és barátai!

„Már nagyon régi vágyam volt, hogy lecserélhessem régi és elavult monitoromat, melyet testvéremmel közösen használtunk. Nem gondoltam volna, hogy valaha is lesz egy ilyen szuper monitorom és a kívánságom ilyen gyorsan Álomvarázslóra talál!

Nagyon Hálásan köszönöm a tanárokkal való kapcsolattartás megkönnyítését, a könnyebb tanulási lehetőséget és a jobb játékélményt a betegség miatti elzártság és egyedüllét enyhítéséhez.

Köszönet az Álomvarázslóknak, hogy megvalósították az álmomat és az Alapítványnak a közreműködésért!

Köszönettel: Levente”